perjantai 4. syyskuuta 2015

Vihervasemmistolaisuus - Johtotähtemme

- Vihervasemmistolaisuus - Johtotähtemme -

Saakoon se merikortin tavoin kulua nuorisomme ja kasvattajiemme käsissä, palauttamassa ajatteluamme takaisin kerran jo hukatulle kurssille. Levittäessämme sen kopioita kaikkialle ympäristöömme, teemme työtä valoisamman huomispäivän puolesta.

Me (kuten myös vastustajamme) tiedämme, että uusi huomen on kohta kirkastava taivaanrannan, pimeyden voimat on vääjäämättä tuomittu väistymään uuden ja entistä loisteliaamman Vihervasemmistolaisen huomenen koittaessa. Vihervasemmistolaisuus on tie kansakuntien terveeseen ja luonnonmukaiseen yhteiseloon. Sen aatemaailma takaa kulttuurien yhdistymisen osana luonnon suurta kokonaisuutta. Vihervasemmistolaisuuden aate kykenee kokoamaan eksytetyt ja pirstotut jälleen yhdeksi, se on voima, joka nousee voittaakseen. Vihervasemmistolaisuus ei ole vain eurooppalaisuutta - se on koko ihmiskunnan tulevaisuuden toivo!
- Vihervasemmistolaisuus - Suuri Aate -

Yli viisi vuotta on kulunut Vihervasemmistolaisuuden sankarillisesta taistelusta silloin ylivoimaisia pimeyden voimia vastaan. Nuo hämärän herrat tapaavat verhoutua perussuomalaisuuden, populismin ja rasismin kaapuihin. Se umpikuja, johon ihmiskunta on noiden hämärämiesten toimesta ajettu, on pudottanut suomut kansakuntien silmiltä: on tullut aika punnita vuosikymmeniä pinnalla pidetyt arvot uudelleen. 
Vihervasemmistolaisuuden uusi tuleminen on sarastavan huomenen varma merkki. Miten on mahdollista, että aate ja maailmankatsomus voivat ylipäätään säilyä elossa ja puhjeta uuteen kukoistukseensa vuosia jatkuneen mustamaalaamisen, parjauksen ja valhepropagandan jälkeen? Eikö juuri sellainen todistakin aatteen väkevää elinvoimaa ja kykyä yhä edelleenkin vastata ajan haasteisiin?

Vihervasemmistolaisuus, jos mikä, on juuri tällainen maailmankatsomus. Se on kestänyt mediasodan liekit ja mitä likaisimmat parjauskampanjat. Rasistit pyrkivät kuvaamaan sen kaiken pahuuden ja epäinhimillisyyden perikuvaksi. Kaiken tämän vihanpidon jälkeen: Vihervasemmistolaisuus elää ja on voimissaan, mikään ei voi sitä hävittää. Eikä ihme - perustuuhan se luonnon omiin periaatteisiin.


- Jälleensyntymä ja Arvomaailman Vallankumous -

Vihervasemmistolaisuus on paljon enemmän kuin pelkkä poliittinen uudistusliike: Se merkitsee historiallista jälleensyntymistä, aikamme renessanssia. Vihervasemmistolaisuus merkitsee hengen ja arvojen vallankumousta. Sen osana on tinkimättä kitkeä juurineen aikamme arvomaailman myrkkykasvit, poistaa mädät toimintamallit ja korvata ne tykkänään uusilla ja terveillä. Tässä merkityksessä se on universaali liike, joka kattaa elämän koko piirin. Sen oppi on sovellettavissa yleismaailmallisesti mitä moninaisimpiin olosuhteisiin.

Vihervasemistolaisuuden aate kattaa koko elämänpiirin. Se ei ole pelkkä näkökanta vaan maailmankatsomus. Vihervasemmistolainen elämänasenne puhkeaa kukoistukseensa mitä erilaisemmilla elämänalueilla antaen niille oman ilmiasunsa. Vihervasemmistolaisuuden arvomaailma nousee kaikkialla torjumaan luonnottomia ja epäterveitä ilmiöitä. Se kamppailee kaikkea rumuutta, rujoutta sekä henkisen ja kulttuurielämän impivaaralaisuutta vastaan sekä ennen kaikkea poliittisen ja taloudellisen toiminnan alueilla.
   
Vihervasemmistolaiseksi ei voi tunnustautua pelkän älyllisen harrastuksen pohjalta - siihen tarvitaan myötäsyntyistä intohimoa. Aidon Vihervasemmistolaisen esteettinen elämänasenne pyrkii terveisiin ja luonnonmukaisiin elämäntapoihin. Se ei ole vain pelkkiä aatteita ja tunteita: se edellyttää myös niitä vastaavia tekoja.
- Johtajuus Edellyttää Aitoa Eliittiä -

Vihervasemmistolaisuuden aate edellyttää siis monikulttuurisuuden ja jatkuvuuden,
kansainvälisen yhtenäisyyden vaalimista sekä sen jäsenten hyvinvoinnista huolehtimista.
Toisin kuin perussuomalaisuus, Vihervasemmistolaisuus ei koe edustamaansa valtion roolia alistavana. Päinvastoin siinä nähdään positiivinen voimavara, joka on käytettävissä ohjaukseen ja välienselvittelyyn.
Vahva valtiovalta voi sekä suojella että kannustaa periaatteella: "kaikki monikulttuurin puolesta ja monikulttuuri kaikkien puolesta". Mahdolliset sanktiot on nähtävä välttämättöminä apukeinoina yhteiskunnallisen harmonian ylläpidossa. Vihervasemmistolaisen hallituksen tulee toteuttaa monikulttuurista tahtoa.

Lopuksi toverini, esimakua johtajamme, Herr Villë Niinistön esikoisteksesta - 'Haisteluni'.

"Jos rasistit olisivat tässä maailmassa yksin, he tukehtuisivat
siivottomuuteensa ja törkyisyyteensä yhtä suuressa määrin kuin pyrkisivät
raivokkaassa taistelussa etuilemaan toistensa kustannuksella ja hävittämään
toisensa sukupuuttoon."

"Meidän täytyy puhdistaa Suomi perussuomalaisesta syövästä ja rasistisista rikollisista, keinoja kaihtamatta. Vihervasemmistolaisuus olkoon johtotähtemme ja oppaamme""Perussuomalaisilta puuttuvat kaikki ne ominaisuudet, jotka ovat erikoisia niille armoitetuille kansoille, joille on suotu luovaa kykyä ja siten kulttuuria. Persut pystyvät vain jäljitellen tai paremminkin sanoen turmellen omaksumaan vierasta kulttuuria"

"Joka punnitsee viimeksi kuluneiden viiden vuoden aikaista historiallista kehitystä tämän kirjan näkökohdista lähtien, se heti paikalla ymmärtää persulehdistön huudon ja porun. Sillä jahka tuo kirja on ensin saatu koko kansan omaisuudeksi, sen tietoon, silloin persuvaaraa voitaneen jo pitää torjuttuna."
3 kommenttia:

 1. Hmmm... miten nää tuntuu erehdyttävän tutuilta Führerin ja hänen tuoreempien tukijoidensa julkaisuista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mietin ihan samaa! hämmästyttävä samankaltaisuus! pelottavaa!

   Poista
 2. Uusnatsit voisivat haastaa nämä tyypit oikeuteen plagioinnista ja/tai tekijänoikeusrikkomuksista.

  VastaaPoista