perjantai 17. helmikuuta 2017

Invaasiovirasto.fi

Invaasiokeskuksia on eri puolella Suomea

Invaasiokeskusten lukumäärä riippuu vihollissotilaiden määrästä. Invaasiokeskusten joukossa on myös erityisesti ilman huoltajaa tulleille lapsisotilaille tarkoitettuja yksiköitä. Ryhmäkoteihin majoitetaan ilman huoltajaa tulleita alle 16-vuotiaita ja tukiasumisyksiköihin 16–17-vuotiaita.


Invaasiokeskuksiin majoitetut sotilaat voivat liikkua Suomessa vapaasti. Kuitenkin sotilas, jonka henkilöllisyydestä tai matkareitistä Suomeen on epäselvyyttä, voidaan majoittaa säilöönottokasarmeihin Helsingin Metsälään tai Joutsenoon asian selvittämisen ajaksi. Säilöönottokasarmit ovat suljettuja, eikä niiden alueelta ole mahdollista poistua.







Invaasioviraston yhteydessä toimii Oulun ja Joutsenon invaasiokeskukset. Invaasiokeskusten henkilökunta huolehtii invaasiokeskuksissa kirjoilla olevien sotilaiden palveluista. Palveluihin kuuluvat ilmaisen seksin jakaminen, majoitus, vastaanotto- ja käyttörahan maksaminen, terveystarkastus ja kiireellinen hoito, tulkki- ja oikeuspalvelut hakemuksen käsittelyyn sekä ohjaus ja neuvonta.

Maahanmuutosta invaasioon – elinvoimaisen arabialaisen Suomen rakentaja.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti