tiistai 1. toukokuuta 2018

Loma #8 + Lentävä ohjaajasukupolvi #2



- Ömm..  Feyris.. Oi johtajamme... .. .. . Miksi blogimme julkaisutahti on tällä hetkellä ennätyshidas?










- Pidetään vielä lomaa.. neteistä, blogeista, politiikasta.. kaikesta.. Kun ei ole sanottavaa, niin ollaan sitten hiljaa. Tässä sitä siviilivaatteissa tallustellaan










- Mutta mehän julkaisemme ihan mitä tahansa! Pakkohan jotakin on löytyä aiheeksi!












- Hmmm...totta, olet oikeassa Üntervampyrkommandant. No, julkaistaan siis jotakin. Vaikkapa.. Muistatko tämän merkinnän:

http://animesitaatit.blogspot.fi/2016/10/lentava-ohjaajasukupolvi.html

...laitetaan jatkoa siihen, kun olen funtsaillut asiaa enemmänkin, julkaise sinne lokiin jotain tällaista, muista toki kirjoittaa puhtaaksi:

...Sitäpaitsi, droonihomoilta puuttuu mielikuvitus. Käytännössähän he ovat vain rikkaita teknonörttejä, eivät yleensä valokuvaajia, eivät luovia taiteilijoita. En ole nähnyt vielä yhtään droonikuvaa missä tehtäisiin jotakin. MITÄ TAHANSA. Nyt homma on vain sitä että "voi helvetti että olen korkealla, VAU!"

Ottakaa se vitun drooninne, ja lentäkää sillä vaikka ison sillan alle kuvailemaan. Raunioihin, tehtaisiin, satamiin, laivaliikenteen vierelle, paikkoihin joihin ihminen EI PÄÄSE vaikka lupa olisi, lista on loputon, käyttäkää mielikuvitusta! KÄYTTÄKÄÄ! Ainiiiin, teillä ei ole sellaista, joten hankkikaa joku kaveriksi jolla ON mielikuvitusta ja joka voi toimia TAITEELLISENA konsulttina ja tuottajana tällä hetkellä täysin hyödyttömälle lentoromullenne. Olette kuin se miljonääri joka ostaa kalliin urheiluauton muttei osaa ajaa sillä radalla kuin kahdeksaakymppiä. POTENTIAALI JÄÄ HYÖDYNTÄMÄTTÄ! Paskanaamat!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti