sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Ilmastointivero


EU suunnittelee 200 miljardin dollarin ilmastoveroa

- ööö.. mitä sillä tehään sitten niinkus tuota? Sillä.. RAHALLA? hä? mitä?




Veronkannolla sitoutettaisiin rikkaita maita vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä

- ööäähh.. niinku. Mitä se tarkottaa niinku ihmisten kielellä?




Uuden hahmotelman mukaan eniten kasvihuonekaasuja tuottavat maat maksaisivat euron hiilidioksiditonnilta vuonna 2013 ja kolme euroa tonnilta vuonna 2020. Näin saataisiin kokoon noin 164:n miljardin euron suuruinen summa

- ööööööööööööö... mit.. niin mitä se tarkottaa käytännössä? Häh?  mit... mitä...





1 kommentti:

  1. Mitäkö tarkoittaa käytännössä?

    Teoriassahan tuo tarkoittaa, että Kiina, USA, Venäjä ja Intia maksaisivat Maailman Yhteiseen Kassaan veroja niin Maan perkeleesti - ja maailma pelastuu!
    Käytännössä Kiina, USA, Venäjä ja Intia pyyhkivät perseensä tuollaisilla höpökuvitelmilla eivätkä todellakaan maksa yhtikäs mitään.

    Mutta edelleen käytännössä - siinä jossa meidän on pakko elää niin kauan kuin elämme - asiasta tehdään paperi, joka on YK:n tai jonkin sellaisen suositelmus, joka ei velvoita ketään mihinkään.

    Suomen seuraava ja sitä seuraava hallitus noudattavat sitä orjallisesti ylittäen kaikki sen suositukset moninkertaisesti, mutta sehän ei olekaan sen paperin vika.

    Ei. Se on meidän suomalaisten vika, koska äänestämme niin saatanan häiriintyneitä kusipäitä päättämään asioistamme tai vielä parempaa, jätämme äänestämättä ja annamme siten nykyisille kusipäille hiljaisen hyväksynnän:
    "Kaikki mitä olette tehneet on meille Oikein ja Hyvää!"

    VastaaPoista