lauantai 30. huhtikuuta 2016

Nazima Reichmanaattori




Timo Soinin

http://www.vihrealanka.fi/plokinaattori/

Meinasin sanoa että vittu tuohan on kuin kiusaisi kehitysvammaista, mutta se yks Jiri Keronen ehti ensin. Saatana sen kanssa. Noh, minulla on paksumpi ja pitempi tukka kuin sillä. Se vähän lohduttaa.
 Sitten kun ajattelee sitä ihmistä niinku--

- Jaa. mitä? hä. Linjoilla on jonkinlainen Nazimanaattori. No. Anna tulla, Nazima.



- Jokainen nainen ansaitsee oikeuden puhua. On väärin, että nuori tyttö joutuu tiettyihin tilanteisiin. Varmasti jokainen on iloinen siitä, että ei joskus joudu. Moni kuitenkin ihmettelee, miten voi olla, että tänä päivänä näin voi tapahtua. Mitä sitten voimme tehdä? Voimme tehdä onnea ja välittämistä, me, suomalaiset.







- Mikään ei oikeuta loukkaamaan. Jokainen nainen ansaitsee oikeuden pukeutua. Varmasti moni ihmettelee että tänä päivänä emme voi tehdä mitään. Miksemme sitten voi tehdä mitään? Siinä asiassa voi vain ihmetellä mitä perussuomalaiset aikovat asialle tehdä.



- Mitä voisimme tehdä asioille joita minä ja monet ennenkin ovat tuoneet esille. Se mitä emme voi tehdä, on olla tekemättä mitään. Korostankin, että teemme näille korostamilleni asioille jotakin. Tehdään se, yhdessä, me suomalaiset, tehdään se minkä sydämissämme yhdessä tunnemme.





Viime aikoina mielessäni on pyörinyt asioita. Tärkeitä asioita. Mielestäni--


--OKEI joo joo ole jo hiljaa saatana. huoh.

(edellinen osa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti