tiistai 27. syyskuuta 2016

Hakaristin Reconquista
  - Vai sellaista, Lailan taas laitoin erehdyksissä soimaan.

Seuraavana siis vuorossa hakaristin haltuunotto, vai mitenhän tuon suomentaisi näin tässä äkkiseltään.

Mitä mieltä itse olet hyvä kuuntelija, laittaisitko hakaristipaidan päälle, sellainen missä olisi hieman siis intiaväritystä ja sun muuta viemään idea perille, ettei ihan heti tulisi nämä antibasistit vai mitä nämä nuoriso onkaan, kyselemään ihan hirveän pahalla äänensävyllä että "oletkos sinä joku hitleeri? Nyt kyllä saat turpaasi". Siinä ei kyllä auta keskustelu kun sellaset junkkarit kiipiää tirpomaan teräskärkisillä kylkiluitasi, ja kylkiluuta eli naistasi, sano hänen sanoneen.
Eihän siinä voisi enää ilman kylkiluita uimapatjallakaan lojua mahaltensa koska se niin kovasti koskisi, vaan selältään joutuisi ihmisparka käristämään nahkaansa kuumassa Suomen suvessa niin että näyttäisi lopulta ajelehtivalta ruumiilta ja naapurin pappa katselisi kiikareilla ja tokaisisi että kuule Hilkka siellä on taas yksi viaton pakolainen ajettu ennenaikaiseen kuolemaan. Ne pakolaiset nimittäin kelluu ylösalaisin kun ovat toiselta puolelta palloa.

Mutta hakaristipaita kirjavalla psykopaattisella värityksellä, vai mikä se sana oli. Kun ne sitä LCD:tä vetivät ne hipit, siis sitä ainetta mitä on nykytelkkareiden sisällä. Ennen sitä oli vain hippien sisällä.

Noh, turistaan taas jakson jälkeen tuossa parin minuutin päästä, koettakaa kestää, seuraavana siis Feyris ja hakaristin haltuunotto tai jotain sinne päin.


- ...NIIN ETTÄ TUOTA olisi ihan suotavaa että uusnatsit ja muut hitlerhomot jättäisivät sen hakaristin rauhaan.. Ehkä se siis oikeasti joku päivä palautuisi ennalleen. Nyt symboli lojuu jossain viemärissä, symbolisesti, heh. Ehkä rakkaudella hoivaten ja vaivihkaa promotoiden sitä muulla kuin hitlereillä se eheytyy ja muuttuu taas omaksi itsekseen, mutta mikä tärk....- Herr Vampyrkommandant, katsokaapa mitä löysin netistä: http://reclaimtheswastika.com/

- Tjahas, ahaa, oletkos sinä se uusi Unterassistenttini. Olet ehkä söpömpi kuin edellinen. Noh.
'Reclaim... Learn to love... the swastika..' Elä helvata. TÄMÄ täytyy saada Suomeenkin. Se olisi ihan oikeasti parantava lääke tähän nykyiseen ilmapiiriin. Tulee mieleen muutama kylän sankari:


Helvetti ne haluaa tuhota hyvän onnen ja rauhan symbolin. Ei ihme että niillä on paha olla ja haluavat vihaa ja vastakkainasettelua; Kun käyt vihaamaan moista ikuista, hyvyyttä säteilevää, ihmiskunnan kanssa alusta asti matkannutta geometristä kuviota, se ei voi tietää hyvää sielullesi.
"Nyt saa riittää".. mikä? Hyvä onni? Rauha?
Jos eräs Herr Hitler olisi jatkokäyttänyt samaa Weimarin tasavallan lippua omissa runkkujuhlissaan, niin eihän näillä nykylampailla ja antirasisteilla olisi mitään symbolia johon keskittää vihansa. Eivät kai he sentään weimarin päälle olisi maalanneet kieltomerkkiä..
Mutta tuota, öääh, hakaristin takaisinvaltaus sopisi kaikille osapuolille ja toisi heitä hieman enemmän yhteen. ehkä. Mutta suomalainen jääräpäisyys, vittumaisuus, periksiantamattomuus on kaivanut kummatkin osapuolet idioottimaisiin syvyyksiin. Saamme kestää yhä jyrkkenevää vastakkainasettelua ja väkivaltaisia purkauksia, veli vihaa veljeänsä ja jotain, en minä jaksa.. itse olette oman kuoppanne kaivaneet, kyllä te tiiätte perkele... väsyttää.. huoh.. örgh.. haen uuden kalian.. - Jahas sehän loppui äkisti. Juu. hmmm... Ihan mielenkiintoinen jakso. Olisihan siitä saanut aikaiseksi syvällisempääkin analyysia mutta blogi-isän.. emänn.. Blogihenkilömme tuntien hän ei kauvaa viihdy yhdessä aiheessa tai ajatuksessa, liekö kärsii jostain hyperhenkisyydestä vai mikähän se oli.

Pyydän joskus taas Mengy-kunia kertomaan lääketieteen saloista kun tämä Feyriksen repertuaari tuntuu olevan niin yksiulotteista ja junnaavaa.
Mutta,
Tähän väliin hieman kevyttä musiikka jonka jälkeen sää.

Siellä varmasti jo meteorilokin käsi tutisee kuin turkkilaisella vitun suolaajalla. Se on sen verran hermostunut kaveri.


Anna mennä Laila, kyllä me tiedämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti