maanantai 26. kesäkuuta 2017

muutama huomio ADHD-tyyliin




.
.
.




"The fact that millions of people share the same vices does not make these vices virtues, the fact that they share so many errors does not make the errors to be truths, and the fact that millions of people share the same form of mental pathology does not make these people sane."



.
.
.






Vai että Allah-Aho teki comebackin Suomeen. Jännää. Jätkä on suurimmilta osin vetänyt kuin Simón del desierto, jota edes paholainen ei voi vokotella alas pilaristaan.. ..Edes himokkaan tytön hahmossa..





.
.
.





- Haloo? Herra Gordoba, sain idean..

- Antaa tulla sitten nopeasti, olen juuri ostamaisillani osake-enemmistön Khadina-Hou Multinationalista

- Itsestään replikoituvat 3D-tulostimet voisivat rakentaa kuutukikohtia tai niitä voisi viedä marsiin luomaan jonkinlaista ykköstason infrastruktuuria. Siis että ne printtaavat 3d-tulostimia jotka printtaavat lisää toisia ja jne ja sitten ne samalla kävisivät hommiin

- Idea on lähtokohtaisesti PASKA. Pyydän että pitäydytte eläintieteilijän hommissa vastaisuudessa, ettekä häiritse minua vähäpätöisillä älynväläyksillänne

- Kiitän herra Gordoba




.
.
.





 - Emme taistelleet neuvostoliittoa vastaan, taistelimme stalinistista bolševismia vastaan. Venäläiset olivat ihmisiä siinä missä mekin.
     Puolustimme itseämme sairaalta ideologialta, ja siinä samalla koko Eurooppaa. Jos emme olisi torjuneet heitä, he olisivat valloittaneet Euroopan, Ranskan, he olisivat marssineet kanaalille asti suunnittelemaan seuraavaa siirtoaan. Neuvostoliitto ei edes allekirjoittanut geneven sopimusta. He raiskasivat ja tappoivat viattomia, me emme. Sellaisesta olisi wehrmachtin sotilas joutunut ammutuksi tai rangaistuspataljoonaan.



.
.
.






Joku yritti taas iskeä baarissa, vaikka olin pukeutunu melko tavallisiin rokkivaatteisiin. keskustelu:

- hei ootko sä tyttö?
- no vittu en
- joo anteeks. mutta oot kyllä paremman näkönen ku oikeet muijat täällä
- juu tiedän, kiitos..
















 






.
.
.









 (heh heh, tarkoittaako tämä että jutkut on huonoja vuokraisäntiä vai yleensäkin jutkut vain omistavat kaiken..?)


















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti