lauantai 1. heinäkuuta 2017

Pride my ass


Voi eiiii homorummutusta joltain mielisairaalta anarkistilta!
 http://blogit.image.fi/paivystavaanarkisti/pride-oli-mellakka/

 Pride on feel-good-tapahtuma.
- Mitä helvettiä se tarkoittaa? Taas yksi new age-termi, taikasana täynnä tyhjää jolla haetaan oikeutusta mihin tahansa perseilyyn.

Priden arvo ei tällä hetkellä yhteiskunnassa ole olla vallankumouksellinen ja mellakoiva voima.
- Ottaen huomioon mikä huomiohuoraus on käynnissä, niin näyttää olevan.




Pride on silti äärimmäisen tärkeä. Se juhlii ja esittelee tasa-arvon arkipäiväistymistä, ja sitä jos mitä me yhteiskuntana tarvitsemme.
- Mihin? Mihin sitä tarvitaan? Päinvastoin, se tuhoaa ja rappeuttaa.





Pride ei tarkoita, että taistelu on ohi tai tasa-arvo valmis.
- No niin, onhan se siinä tapauksessa sitten taistelu, vallankumous ja mellakka.
Tasa-arvo ei tule olemaan koskaan "valmis". Yhteiskunnat nousee ja kukistuu, ideologiat kuihtuu. Käytät kaiken energiasi ja lahjakkuutesi vain todetaksesi sadan vuoden päästä pilven reunalta etteivät vähemmistöt ja naiset koskaan tule olemaan minkäänlaisessa tasa-arvoisessa asemassa, ja hyvä niin.




Se antaa kuitenkin hetken aikaa hengähtää kaiken epätasa-arvoisen paskan keskellä
- Pysy kaapissa niin se ei ole paskaa, sillä kaappi on sinetöity ja tilkitty jolloin paska ei pääse valumaan sisään, etkä sinä ulos. Kun minulla on mielipide, se sensuroidaan ja minut bännätään, ja joudun suvaitsemaan kaikkea tätä "paskaa". Ihan hyvä että joudut kokemaan samaa, saatanan natsi.

Ei näitä rummutuksia jaksa lukea. Koska poliittisissa ja yhteiskunnallisissa aiheissa valaistuminen ei ole iloinen asia. Sillä ei ole mitään tekemistä henkisen kasvun kanssa, siinä ei tule onnellisemmaksi.
Päinvastoin, se on täysin tuhoava prosessi. Se julkisivun teennäisyys ja valhe jota pidit totuutena, rapautuu ja häviää. Jäljelle jäävä osa ei ole kaunista katseltavaa.







Olet pösilö, Auvinen. Katso nyt, sait Satanichia-Sampo Terho-chanin kyyneliin. HÄPIÄ.

1 kommentti:

  1. Tasa-arvo on viimeinen asia, jota tämän maailman auviset haluavat. Jos aamulla klo 08.00 ilmoitettaisiin täydellisen rriekkuisivat koko viikon rrrätkyttäen, miten he viimeinkin voisivat panna miehet nyrkin ja hellan väliin nyt, kun lopultakin ovat tasa-arvoisia.

    Ensimmäisen viikon he olisivat järkytyksestä mykkinä: miksi heitä yhtäkkiä on alettu kohdella näin hirvittävän raa'asti, julmasti ja väkivaltaisesti, vähääkään välittämättä heidän tunteistaan ja tarpeistaan?

    Toisella viikolla he alkaisivat hiljalleen ymmärtää, että nyt he ovat ihan oikeasti tasa-arvoisia. Heillä ei enää ole naisille ja seksuaalivähemmistöille kuuluvia erityisoikeuksia, vaan heidän on todellisuudessakin tultava toimeen hetero(ja kaappihomo)miesten tavoin omalla vahvuudellaan, lujuudellaan ja kyvykkyydellään sen sijaan, että vain julistaisivat sitä.

    Kolmannesta viikosta alkaen he alkaisivat itkien rukoilla heille palautettavaksi sen "epätasa-arvonsa", eli valkoisen heteromiehen suojelun, jonka olemassaoloa he eivät olleet tiedostaneet ennenkuin sen menettivät.

    VastaaPoista