torstai 18. elokuuta 2016

Feyris's Ultra Secret Number Station #73

Atencion, atencion. 8097.0 kHz.
....Tyhmä.
..Tyhmyys.
.Tyhmät eivät oikein uskalla olla tyhmiä ja ilkeitä ilman hyvää tekosyytä. He yleensä piileksivät, pitävät suunsa kiinni, koska nimenomaan tyhminä eivät keksi syytä olla oma itsensä.

Ohoi! Kummallisten sattumusten kautta sitten kumminkin syntyy tyhmien keskuudessa älynväläys; "Keksitään puolivahingossa vaikka.. kultti.. harrastus.. tai uskonto, joka sallii tyhmät ja äärimmäiset jutut. Sanotaan että käyttäytymisemme on jumalan sanelemaa, vaikka oikeasti haluamme vain perseillä"

Tai ehkä tyhmistä viisain keksi moisen. Tai... tai..

Tai niinkuin naisten keskuudessa. Kun tuli tarvittava tekosyy käyttäytyä ja pukeutua kuin rietas, irstas, syljeskelevä katuhuora, niin se oli menoa. "Ai ai tytöt, nyt saa vittu perseillä saatana, pthyi".

Tai kuin kaveri joka muuttuu uusnatsiksi tai vasemmistoanarkistiksi. Etsitään joku päämäärä ja ideologia jonka varjolla vähän pistää paikkoja ja ihmisiä paskaksi. Liitytään jengiin. Tunnetaan suurta yhteenkuuluvuutta.
Kuin taikaiskusta, syy paskoa paikat paskaksi. Abraka-paska. Paskis. Ananasa-paska. Hokkus-paskis. Sim-sala-pers.

Tyhmyys toisinaan tiivistyy kaupungeissa. Ihmisten välinen jatkuva vuorovaikutus ja paine tuottaa tasapaksuja & pelkurimaisia valintoja ja ratkaisuja. 'Olen samaa mieltä ettei potkita ulos laumasta', noin niinkuin alitajuisesti ajatteleepi hän.


Aijai.

Halutaan olla yksimielisiä, eikä kenenkään suurta visiota voida toteuttaa. Sillä tavalla syntyy kusisia valtioita joissa pukumiehet vetävät välistä, ja kusisia bändejä jotka kuulostavat tasapaksulta kun kukaan ei viitti sanoa että tuo on paska riffi.
Bändeissä diktatuuri toimii aina paremmin kuin yleinen selkään taputtelu.Tyhmyys ei puhkea kukkaan ellei se löydä kannustusta, syytä, kipinää, motiivia. Ehei, tyhmyys tarvitsee ravinnetta, hyvän alustan kasvaa ja rakkautta. Vähän kuin..
 ...Alussa ei ollut olutta. Tarujen Osmotar hieroi käsiään ja *PIM!* niin syntyi elukat hakemaan tarpeita olutta varten. Mutta ei helvetissä. Ei alkanut olut käymään. Sinne laariin piti elukoiden kuolata, niin johan lähti.
..Hiivatti.

On siinä ollut herkullista käpy&mesiolutta.

Tyhmiä on maailmassa liikaa että mitään hyvää voisi syntyä, tai noin niinkuin että ihmiskunnasta tulisi koskaan mitään keskiverron M-luokan planeetan sakkia parempaa. Olemme galaktisessa planeettainvertailussa hirvittävän keskiverto humanoidilaji.
Tyhmiä varten kaikki vesitetään. Tyhmät pilaavat vaatimuksillaan kaiken mieltä kiihottavan ja kivan. Se on tyhmää. Tyhmiä varten joutuu selittämään. Tyhmien puolesta joutuu selittelemään. Tyhmät antavat turpaan kun eivät ymmärrä. Tyhmät pilaavat oman ja viattomien kanssaeläjiensä hengen ja terveyden tyhmyydellään ja pelkurimaisuudellaan. Kaikki elämässä muuttuu niin vitun tyhmäksi.

Montako tyhmää tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? Tyhmä, etkö tiedä, typerä tyhmä, hölmö.

Suomalainen, ruotsalainen ja tyhmä kilpailivat jostakin, en muista kun olen tyhmä.

Miksi blondit on niin tyhmiä? Koska niille on annettu blondivitsien myötä tekosyy olla tyhmiä, vitun tyhmä. Tai, tyhmät lutkat haluavat näyttää mahd. lutkamaiselta, joten mikä onkaan lutkamaisempaa kuin tekoblondi tukka. Tyhmä.Mikä on tyhmä ja istuu puussa? No tyhmä joka istuu puussa koska se on niin vitun tyhmä. Vittuako se sielä puussa tekee? hä? Vastaa tyhmä? Kuka helvetti istuu puussa ellei ole joku puutarhuri tai tähystäjä, mutta tyhmä istuu vain koska on tyhmä.

Pikku-Kalle oli tyhmä.

Osta lada, neljä pyörää ja ratti, tyhmäkin osaa ajaa ja huoltaa sitä, hä? Tyhmä.

Tyhmää

t: Feyris (tyhmä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti