tiistai 14. maaliskuuta 2017

Seuraavaksi urheilu




...Ja siis ennen säätä, urheilu;

Loppi - Lituska - 8-5
Hevonperse - Keskimulkku 10-8
Alamulkku- Paskatti 8-9
Vitutti - Ylämulkku 1-0
Pissiniemi - Pallivaha  12-8
Mörköperseenperä - Suolisto peruttu
Nötkötti - Paskahauta 3-7
Siitinselkä - Turun Palloseura 7-0
Vittu - Mulkkujärvi 6-0

Mulkkujärven joukkueen tarpominen yhä alemmas tervaan on herättänyt kummastusta. Mutta pari viimeistä peliä on näyttänyt että ehkä se siitä vielä, toisaalta ei.  Pallo on saatu haltuun mutta se on tyhjentynyt pahasti eikä selkeää suunnitelmaa siitä, mihin se pitäisi heittää, ole. Helpoin ratkaisu olisi tietysti uuden pallon hankkiminen tai nykyisen paikkaaminen, mutta vaihtoehtoina on vain yhtäällä purukumi, ja toisaalla jesari. Jesari näyttäisi tietysti pintapuolisesti paremmalta vaihtoehdolta, mutta tässä lajissa ei tyylipisteitä jaeta ja märkä loppukausi tekisi jesarille tepposet.

Ja kuin enteenä, joukkueen valmentaja ehti manata pääsponsorille "pitäkööt tunkkinsa", mutta ikävä kyllä se tunkki oli ainut ase jolla nämä asentajat olisi saatu rassaamaan niitä koloja joita isommat tekijät jyystävät alituiseen.
   Ei sen tunkin iso olisi tarvinnut olla, eikä se ollutkaan, mutta vain riittävä että saa edes sen henkisen jalan sinne oven väliin. Jalkaan tietysti voi sattua ja pahastikin jollei kenkä ole vahvistettu mutta siitäpä ei nämä sankarit välittäneet vaikka suutari itki ja kerjäsi että saisi edes kiillottaa kalossit ennen kauden loppupuoliskoa.


Sää on keväinen.

 
Seuraavana Laila Kinnunen ja 'niin paljon kuuluu rakkauteen'




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti