torstai 2. maaliskuuta 2017

Vihapuhujan Karmeankermaiset Parjausperunat


Saatanan huorat. Naamat umpeen ja gramofoni kiinni.


- Leikkaa tarpeellinen määrä pottuja vihaisena ihan miten sattuu ja haluat, mutta älä näteiksi viipaleiksi niinkuin tavallisen tallaajan viattomissa lellikermaperseperunoissa


- Leikkaa haluamasi määrä sipuleita ilman taukoja, itke, kärsi ja anna vihan kasvaa. Kuvittele että iljettävät silmiä kirvelevät höyryt lähtevät antifasistin sielusta (vaikkei niillä kyllä ole sielua)


- Viskaa kummatkin rehut vuokaan, kaada päälle pari purkkia kermaa, väkevää koskenlaskijaa tai muuta sulatejuustoa tyhmä, reilusti suolaa ja pippuria tai mitä mausteita haluatkaan, hölmö

 



- Sekoita

- Uuniin 200:n asteeseen hautumaan vaikka vittu tunniksi, en minä tiedä. Niin että sipulit ja potut ovat skermaisia, meheviä, suussa sulavia. Muista sekoitella välillä.




 Syö... Syö perkele. Syö ahmien ja lähes nielemättä. Puhu vihaisesti ruoka suussa päivän poliittisista aiheista ja niistä vastaanottokeskuksen rättipäistä niin että tuo suussa sulava pottusipulimössö sinkoilee suustasi hämmästyneiden kanssalounastajien kasvoille niin että he poistuvat kiireesti, naiset itkien ja miehet tuhahdellen. "On se saatana seonnut lopullisesti saatana. Mihin helvettiin tämä maailma on menossa. Poistetaan se facebook-kavereistakin."








Mengy-kun, mitä olet mieltä tämänkertaisesta reseptistä?





Mengy...?







Hei tohtornainen, kerro ny?








 Halojata hallooo?













2 kommenttia:

  1. Koska Mengy-kunilla vaikuttaa olevan kiire joissain muissa aktiviteeteissa, otan vapauden kommentoida hänen vuorollaan. Resepti oli käyttökelpoinen, vaikka siitä puuttuivatkin Aura-juusto (joka tosin ei ole välttämätön) ja valkosipuli, joka on yhtä olennainen ainesosa kuin perunat ja sipulisipulit.

    Tärkein osuus on silti syöminen. Tässä käytettiin "foaming off mouth"-metodia, jota on pidettävä kaikinpuolin kehittymättömänä menetelmänä ruoka suussa puhumiseen: sen lisäksi, ettei se mahdollista vihapuheen selkeää artikulointia, saattaen näin viedä siitä terävyyden, se tuhlaa arvokasta ruokaa kanssa-atrioijien kasvoille ym. toisarvoisiin kohteisiin.

    Ruoka suussa puhuminen onkin toteutettava "squirrel"-metodilla: suu tungetaan täyteen ruokaa, josta jauhetaan ja niellään sen verran, että suurin osa saadaan varastoitua poskipusseihin. Arvokasta ruokaa ei haaskaudu yhtään enempää kuin vihasanojakaan, jotka voidaan artikuloida poskipussivarastojen välissä vapaasti liikkuvilla kielellä ja huulilla mahdollisimman suurella terävyydellä ja intensiteetillä. Samanaikaisesti poskipussien takaosan varastoa nieleskellään vihalauseiden välimerkkikohdissa, luoden näin tilaa uusille lusikkahaarukka-annnoksille poskipussien täyttöasteen pitämiseksi mahdollisimman korkeana.

    Siitä mallia.

    VastaaPoista