sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Alitajuinen äänestysmoka



Tunti ennen äänestysajan ja paikan sulkeutumista, tajusin että tänään on vaalipäivä ja pitäisi kontata uurnille. Parin sekunnin pituinen välähdys ensin vaalikoneen käytöstä ja sitte lähdöstä äänestämään läpäisi tajuntani, sitten olin vain että olkoot. Mitäpä helvetin väliä.

Tai no tottakai se johonkin pisteeseen asti vaikuttaa, mutta olen menettänyt toivoni ja kiinnostukseni. Ehkä seuraavalla kerralla, ehkä. Ensi kerran rrrrasistihirviönuivaksi heräämisen jälkeen, eli 10 vuoteen en äänestänyt. Ei vain napannut. Kun järkipuhe ei ole tehonnut idiootteihin ja poterot on kaivettu ja kansa kahtia jaettu, niin en näe mitään syytä vaivautua vaikuttamaan. Ruohonjuuritasolla kyllä.

 
Muutama tuttuni tosin äänesti persuja tms vain koska olen pitänyt niin kovaa meteliä näistä tutuista yhteiskunnan epäkohdista, joten pyramidihuijausmaiseen tyyliin olen ulkoistanut ja multiploinut oman yhden ääneni n. viidelle vaikutteita saaneelle jatkajalleni jotka eivät ennen edes äänestäneet/eivät olleet aikaisemmin äänestysiässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti