lauantai 8. huhtikuuta 2017

Rekkalastillinen monikulttuurista onnea ja ihanuutta


 Niinistö järkyttynyt Tukholman iskusta: "Viattomia ihmisiä kuollut mielipuolisessa monikulttuurisessa teossa"

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö sanoo olevansa järkyttynyt Tukholmassa tehdystä monikulttuuri-iskusta.
– Viattomia ihmisiä on kuollut ja loukkaantunut tässä mielipuolisessa monikulttuuriteossa, Jokainen monikulttuuri-isku on yhtä tuomittava, mutta kun isku tapahtuu pohjoismaisessa naapurustossa, se koskettaa syvästi. Otan osaa koko Suomen kansan puolesta uhrien omaisten ja kaikkien ruotsalaisten suruun, Niinistö sanoo lausunnossaan.



Sipilä:
– Vähän on vielä tietoa asiasta, mutta vaikuttaa raukkamaiselta yksittäin tehdyltä teolta. Erittäin valitettavaa. Suruvalittelut jo tässä vaiheessa naapuriin.

Soini:

–  Ei ole syytä pelkoon eikä paniikkiin. Tämä on raukkamainen terroriteko ja me emme avoimessa yhteiskunnassa voi antaa terrorille ja pelolle valtaa, sanoo Soini.




 Anna kun kerron mikä on raukkamaista. Se että sinunlaiset paskanaamat tuovat tänne tyyppejä murhaamaan meitä, ilman että keltään kysyttiin haluammeko. Mutta, kaikki tiedämme mitä lähivuosina tapahtuu, että ei muuta kuin pidä huivista kiinni, Tatjana.
T: F. NN.


1 kommentti:

  1. Eikös asia ole oikeastaan juuri toisin päin: se on raukkamaista, että me vain istumme pippeli kourassa ja peukalo persreiässä odottamassa räjäyttämistämme ja scanioimistamme, sen sijaan että marssisimme porukalla Helsinkiin nostamaan Niinistön, Sipilän ja kumppanit seinälle ilmoittaen, että he joko roudaavat lemmikkiknsä Suomesta hevon helvettin nyt, tai me ripustamme heidät Helsingin puistojen koristeiksi?

    VastaaPoista