perjantai 28. huhtikuuta 2017

Maailma kylässä, kalja, moskeijan salakamera, Sampo Terhowatch, havaintoja mualimanjäristyksestä, luddiitit


Ai ai, se on perjantai. Puolenpäivän jälkeen saa jo avata ensimmäisen, ja laitetaan tätä juhlistamaan muutama keskeneräinen kirjoitus (viemäri)putkeen.




*
*
*







*
*
*





Insecam on mielenkiintoinen sivusto.

Eilinen löytö:

Suojaamaton webbikamera Antwerpeniläisestä moskeijasta, Belgiasta. Siellä ne pyllisteli myöhään eilen illalla. Oli bodarin kokoisia hame+parta+tuulipuvuntakkimilitantteja, ja pari valkoista keski-ikäistä miestä, ja perusrättipäitä muutama.

Ovatko belgian munattomimmat valkonaamamiehet jo kääntymässä uskoon, ettei tule turpaan vastaisuudessa..?





*
*
*





Sitten tuota.

Siis ei millään pahalla, rakastan foliohattu-kunia ja hänen päättömän viihdyttäviä höpinöitään.
Tykkään salaisista kansioista ja seuraan sivusilmällä foliouutisia, käytän myös uuniruoissani joskus foliota niin ettei niistä kosteus ihan tykkänään katoaisi. Teen myös joskus kissalleni foliopalloja leluksi ettei pilluminatin satelliitit pääse hakkeroitumaan kissaan, koska silloin ne näkisivät minut ja kissakin alkaisi vallan höpötellä notta "äänestä EU:ta, ja äänestä NATOn puolesta" ja kaikenmoista.

Mutta.

Johtuneeko stressistä ja kiireestä, mutta repesin nauramaan folio-kunin uusimman otsikon luettuani.









Mystikkö!

Mystikkö.


 Hulvatonta meininkiä, kiitos foliohattu-kun. En minä millään pahalla. Mutta, Mystikkö..

....Mys-tik-kö. Ja että vielä ennustava mystikkö, ei sellainen tavallinen mystikkö.

 




*
*
*
Digiluddiitin tunnustukset.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luddiitit


- En tiedä mitä tarkoittaa lumihiutale, git gud, kek jne, enkä halua tietää. Ihmisen täytyy säilyttää joku viattomuus ja pyhyys ettei uppoa liian syvälle milleniaalien teinimetkuihin.
- Kun joku uusi kansaa kiinnostava ilmiö, tai "viraali" video, tai popmusiikin ilmiö saapuu suomeen, en klikkaa, en ota selvää, enkä halua tietää. Vasta kun se tulee vastaan puolivahingossa kenties kuukausia tai vuosia myöhemmin. (En vieläkään tiedä mikä se what does the fox say -tms juttu oli. ilmeisesti joku "hassu" biisi. En ole kuullut nuottiakaan)
- En käytä keskustelupalstoja, en kuvalautoja, en pidä lautakulttuurista. Olen rekisteröitynyt vuosien varrella muutamille keskustelufoorumeille vain kysyäkseni muutamia pieniä asioita.
- Olen kerran käynyt redditin, ylilaudan, ja 4chanin etusivulla, ehkä selaillut pari minuuttia, vain tarkistaakseni mitä ne ovat
- En omista älypuhelinta, pidän nokkani junamatkalla kiinni mieluiten kirjassa kuin ruudussa. Ja sen verran foliohattu täytyy olla että säteilykin epäilyttää. Pidän öisin jopa muinaiskännykkäni kaukana sängystä, en yöpöydällä tai tyynyn alla
- En osaa kasata tietokonetta. Laitan muut kasaamaan tai hankin kaupan pakettikoneita
- "Meemit" väsyttävät ja ovat enimmäkseen typeriä ja kuluneita, noloja
- Löysin artikkelin "luettelo internet-ilmiöistä", tunnistan niistä hädin tuskin 1/5

Kun viettää tietynlaista digimunkin elämää ja kieltää itseltänsä visuaalisen tykityksen ja ilmiöt, saa etäisyyttä nykyaikaan, ja näkee luotettavatkin tahot ja henkilöt uudessa valossa. On kuin katselisi historiaa jälkiviisaana. Kuin näkisi eri kulttuurin ulkopuolisena, objektiivisesti.



*
*
*



Sampo Terho kulttuuriministeriksi?

Ryntääkö se heti ensimmäisenä työpäivänä Yleisradioon ja huutaa

- NONIIN NYT NE NEEKERIT POIS SIELTÄ RUUDUSTA SAATTTANAAA!

Siinähän jäisi YleWatch aivan vaille töitä.





Sampo saa kunnian olla tästä lähin Satanichia-chan. Eli tästä lähin Terhosta puhutaan Satanichia-chanina. Parasta olla otettu, on se suurempi kunnia kuin kulttuuriministeri.





*
*
*






Että sellaista tänään! Täältä tähän, näihin kuviin, näihin tunnelmiin!
















2 kommenttia: