sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Messages from the Fairchild Semiconductor FFOH-08


Havaitsin n. täsmälleen vuosi sitten kesällä aivotoiminnan lamaantuvan kesäkuuman ajaksi ja tilastollisesti blogimerkinnät vähenevät näihin aikoihin koska se vähäinen aivoitusenergia täytyy käyttää simppeleihin elämää ylläpitäviin toimintoihin. Niinku työ, ruoanlaitto ja paskalla käynti. Transfer all power to life support! tms mitä kapteenimme sanoisi.
On tämäkin blogi niin mukava harrastus, joten jotain pitää keksiä, nimittäin

OUTOJA ja JÄNNIÄ KUVIA! NE KUTITTELEVAT ja KIIHOITTAVAT MIELEN SOPUKOITA!


































































2 kommenttia:

  1. Wuoden-kierron mittahan on ychden ja toisenkin saatetun olewan hawaintojans tekewän niiden menneiden Kuun-kiertojen tapahtumain suhtehest siihen, mikä meillen tulewaisuuden olewaisuudes tapahtuwaiseksi woiwan oletettaman.

    Niinpä siis viitaten kommenttiini 22.10.2016 totean tämän heinäkuisen olevaisuuden suhteesta tulevaisuuteen Heaven knows, Mr. Allison, toivoen voivani palata asiaan tällä forumilla tulevan joulun alla.

    VastaaPoista
  2. Tervehdys TÄMÄ Blogi !

    Ja on totta että voisin sanoa myös noin, kuten oletit, mutta saattaisin myös sanoa jotain muuta. Kuten esim "BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRGH!!" ja "Häbibi bibi bibibibibi buu, w´ä´äbälä lälä lälä lälä lää - tränsföö oool(!!) aveilbl pauwr to mai äss, änd Mr. Pipilä to prisn! Ty. Änd oolsou; Mr. Deitas´ cät tu thi amptiinth daimension. Ty ögen".

    Poistun Blogistanne.
    (Tai saatan täällä ollessani kerrankin, silmäillä vähän ympärilleni. If ya don´t mind?)

    Ja jos Jengiä kiinnostaa tekemiseni, niin ajattelin myöhemmin ehkäpä mennä potkimaan jotain...esim kattiloita tai jotain, ja vähän ehkä seiniäkin, ja kiljua holokannella jollekkin yksinkertaiselle eläimelle. Mutta EI lokille, vaan ehkä ...no en tiä. Ehkä Klingonille tjns.

    Äänestäkää mua.

    Kiitos.

    VastaaPoista