torstai 19. lokakuuta 2017

Kapinan hento aromi



Sinun oletetaan sivistyvän ja opiskelevan, mutta ei viisastuvan. Se olisi vastoin yhteiskunnan suunnitelmaa; tämä järjestelmä yliopistoja myöten haluaa sinun pysyvän tyhmänä; jos viisastuisit, sinua ei voisi käyttää hyväksi, et alistuisi mekaaniseen elämään, yhdeksi rattaaksi suuressa koneistossa. Vakuuttelet itsellesi olevasi individuaalinen, sinusta tuoksahtaa kapinan hento aromi.

Kommunistinen järjestys, fasistinen, kristillinen, kapitalistinen, islamilainen, hindulainen, sillä hetkellä kun alat käyttämään päätäsi, viisastut, sinusta tulee näille järjestelmille vaarallinen, vaara ihmisille jotka ovat vallassa, vaara sorrolle, riistolle, hyväksikäytölle, vaara kirkoille, valtiolle, kansakunnille.



Ja samalla hetkellä et koskaan pystyisi palaamaan entiseen. Ainut vaihtoehto on kuolema, alistumisen sijaan. Ja voit olla varma että he haluavat pyyhkiä sinut elävien kirjoista. Mutta kuolema ei merkitse sinulle enää mitään, koska olet viisastunut.

Mutta, parempi olla piiloviisas, kaapissa, pelata osasi joukkueessa mutta pitää tietosi omanasi, anonyymina pelkurina kellareissa, troglodyyttina ja alkukristityn kaltaisena okkultistina. Hoida siis osasi ja nauti elämästä. Olisi turhaa yrittää tiirikoida susiaitauksen lukkoa vain todistaaksesi itsellesi ja muille itsestäänselvyyden.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti