lauantai 14. lokakuuta 2017

Viemäripellen Seikkailut



- Edellinen artisti ja laulu oli siis saamarin Ari, Kari ja Jari - 'Liftari'. Runkkaripari, Jaria ei lasketa, hänhän liittyi duoon vasta 70-luvun puolessa välissä. Piraattiradio edelleen vesillä, hiiiiiiiiiii-ohoi.

Pumppailin hieman vettä pois tuossa röökitauolla, ei siitä kyllä tule enää mitään. Pitäisi pyytää paikkausapuakin, ei sekään luonnistu.

Telepaattiviisorin ruudulta tupsahti ulos uusintaversio Stephen Kingin Viemäripellestä. Viemäripellehän aiheutti suurta mielenpainoa ja tunteentuskaa, ja kenties ajatusahdistustakin TV-elokuvana vuosikymmeniä aikaisemmin.
   Tekijät itse väittävät uuden elokuvan olevan tehty vain ja ainoastaan Viemäripellen romaanin pohjalta, eikä missään nimessä uusinta vanhasta tv-versiosta. Palturia! Joka iikka tuotantotiimissä, näyttelijöitä, ohjaajia, tuottajia, paskaperseenpyyhkijöitä, siivoojia ja mikkipellejä myöten ovat nähneet tv-version muutamia kertoja elämänsä aikana. Joten elä helvaatta ala väittämään että pystyt puhdistamaan mielesi niistä kuvista ja tunteista ja aloittamaan romaanin pohjalta. Ehei. Ei. Ne on sellasia käärmeöljykauppiaita kun tuommosta syöttävät.

Ja elokuvan tekijä siinä kumminkin tiedostaa tämän valheensa, ja alkaa miettimään miten saisi mahdollisimman erilaisen näköistä kuin tv-versiossa, että menisi suuret puheet läpi. Ja juuri siinä pisteessä jo esituotannossa elokuva on kustu syvimpään pisuaariin. Liikaa ajattelua, näyttää tyhmältä ja tehdyltä. Kuin kirjoittaja joka kävisi miettimään lukijoitansa, eikä kirjoita sitä mikä tulee luonnostaan. Kuin artisti joka tekee uuden levyn fanejansa ajatellen, eikä musiikki tule enää sielusta.
Että PÖTYPUHETTA HERRAT ELOKUVANTEKIJÄT VALEHTELIJAT! 

..jaha, anteeksi kun.. huusin mikkiin, mittari näytti että saattoi siellä kotikaiuttimissa vähän säröytyä ääni.. anteeksi.. todella pahoillani. Taidan tarvita hermosauhun taas, menee päre näiden huijareiden kanssa. Kuulostankin ihan vakavalta. Seuraavaksi 'Pyrkyri Jyri' kappalleellaan 'Älä Tyhmyri Tyri'. Miten ne sanat menivätkään;

Vaikka kävelisit yli,
Älä tyhmyri tyri,
 
Puistattaa, huonolla tavalla.. 70-luvun huumorimusiikki, se on sitä itteänsä. Huh, koettakaa kestää seuraavat kolme minuuttia hyvät kuuntelijat.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti