torstai 5. tammikuuta 2017

Eliminator II


 (edellinen osa)





(hollywood, kälifornia 1980-luvun puoliväli)



- Herra Cameron... kiitos kun vastasitte puheluuni.. mutta. en ymmärrä. Minua ei aikaisemmin päivällä päästetty sisään toimistoosi?

- Meillä nyt on vähän kiire täällä ja en kaipaa turhaa häslinkiä

- Mutta.. Minä vain.. Sanon sen suoraan; menit sitten pöllimään ideani Eliminatoreista. Vaihdoit vain nimen Terminatoriksi. Oliko se reilusti tehty?

- Harlan Ellisonilta minä sen idean pöllin, ja hänen kanssaan oli käyty jo keskustelua

- Vai niin, vai niin... En usko pätkääkään. Olin kehitellyt Ellisonin ideaa jo pitkälle. Joten saisinko edes pientä osinkoa Terminatorin tuloista?

- Etpä vitussa saa

- James.. Minulla on kolme lasta elätettävänä.. Ei minulla ole varaa lakimiesarmeijaan. Olemme vanhoja ystäviä. En ole saanut käsikirjoituksiani vetämään mihinkään satunnaisia tv-sarjoja isompaan reikään kohta vuosikymmeneen. Näemme käytännössä nälkää. Ja sinä varastit potentiaalisimman ideani

- Lopetan puhelun

- Ei! EI! Tuota, olin pyöritellyt Eliminatoriin jatko-osaa jo muutama vuosi sitten. Olisitko kiinnostunut, voisimme tehdä yhteistyötä?


- Noh... kerro nyt

- Evilrobots.. tai siis "Skynet" kuten NIMEN VAIHDOIT, ..anteeksi.. Ne lähettävät uuden tappajarobotin menneisyyteen

- Ja...?

- Siinä se!

- Sama elokuva uudestaan? Tyhmä.. Typerä tyhmä.. Muistinkin juuri miksi vihaan sinua syvästi

- ODOTA nyt... Kuuntele loppuun.. Jos uusi Eliminaattori lähetettäisiin aikaan jolloin Sarah Connor oli nuori. Joo! ajattele nyt. Kuuma teini-ikäinen likka 70-luvulla. Diskoa, John Travolta! Tunnari voisi olla hieman Abbamainen

- EI HELVETTI

- KUVITTELE NYT HYVÄ MIES LOPPUTAISTELUKIN! Sarah olisi diskotanssikuningatar, mestari, ja keikuttaisi persettään musiikin tahdissa hotpantseissaan klubilla ja samalla väistelisi eliminatorin iskuja! Ja isoin juttu: Sarahin ihastus Travolta, paljastuisikin diskorobotiksi, joka lähetettiin suojelemaan häntä pahalta elimi.. terminaattorilta!

- HIRVEÄÄ PASKAA! Kuolisit! OLET LAHJATON PASKA! DISKO ON KUOLLUT, KUOLISIT SINÄKIN! HYVÄSTI!

....huoh.... helvetti että vihaan näitä kakkosdivarin käsikirjoittajia. Sihteeri? Voisitteko tulla hetkeksi, sain juuri inspiraation ja sanelisin terminatorin jatko-osan synopsiksen. Tuokaa myös viskiä ja liukkaria ja sanokaa miehellenne että teillä menee tänään myöhään




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti