maanantai 23. tammikuuta 2017

Kiimainen apinalauma


- Edellinen artisti oli siis Laila Kinnunen, Sauvo Puhtilan sävellyksellä "niin paljon kuuluu rakkauteen". Mutta tiedätkö rakas kuuntelija mitä kuuluu kakkosmikille? Se selviää nyt. Ole hyvä..






- Montako ihmistä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu? ... .. ... .. .. No ei sillä ole mitään väliä, koska kaikki unohtavat asian kun ryhtyvät nussimaan ja sotimaan kuin kiimainen apinalauma. ...   .... ... .. .. ... ... ..
 .... ..ja... Ja jos ne pystyvätkin hetkeksi keskittymään, niin ne... ne ryhtyvät huutamaan toisilleen että hehkulamppu on saastuttava ja pitäisi vaihtaa energiansäästölamppuun. Joka taas on oikeasti vielä saastuttavampi, koska sen harvinaisten materiaalien hankintaan tarvitaan avokaivoksia, ja ydinjätevettä, ja sen lisäksi se säteilee ihmiselle vahingollisella tavalla, muutakin kuin valoa. ja..
 . .... .. .
. . .  .. .... . .. . ..? ... . .. . . .. Lopulta idea taas hukkaantuu, ja ne alkavat heittelemään toisiaan niillä hehkulampuilla ja energialampuilla, ja hakkaavat ja nussivat toisiaan.
. . . . . .........









- .[.. .... .. ..No et tasan jatka... ... ..täyttä paskaa]... ...Anteeksi kuulijat meillä on pieniä teknisiä ongelmia ja huumorivartti jää nyt sillä erää siihen. Ääh.. Jaahas.. Mutta oliko tuo sutkautus olevinaan jonkinlainen sosiologinen kommentääri ettemme pysty mihinkään suurempaan, vaan tuhoamme itsemme? Ehkä vitsissä piilee totuus.

Muita tapahtumia maailmalta; Kaikkien rakastama Kapteeni pieruraiskattiin sadistisesti keskellä kirkasta päivää. Tekijää ei ole tavoitettu, mutta löyhkää seuraamalla poliisi arvelee tekevänsä tulosta asian suhteen. Kapteeni on tällä hetkellä tehohoidossa federaation hätäsataman telakalla. Ei se fyysinen kipu, mutta se henkinen selviytyminen. Miten palautua normaaliin elämään?

Mutta tässä Tanna, ja Onnen Soturi. Oletko sinä hyvä kuuntelija hiihdellyt palkka-armeijassa? Blogi-isän.. emän.. blogihenkilö sanomansa mukaan on.



1 kommentti:

  1. Hiihdellyt palkka-armeijassa? En, ainoastaan asevelvoitettuna ylipäällikkö Koiviston aikaan. En olekaan sen jälkeen hiihtänyt. Mahtaisinkohan enää osatakaan? Kertauskutsuakaan ei koskaan tullut, mutta reserviläiskirjeen lähettivät. En tiedä, pitäisikö siitä olla iloinen vai ei.

    Kapteeni-paran kohtalo oli kova, mutta pahemminkin olisi voinut käydä: hän olisi voinut olla Stadin metron (ei niitä tosin muualla olekaan) liukuportaissa menossa ylös tämä feministinnäköinen kaasuttelija edellään, ja saada hänen laukauksensa suoraan naamalleen.

    VastaaPoista