keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ok Lewis, banhammer time again





Facebookin mafia taas..

Viime bännit sain kun kommentoin helsingin sanomien sivua ja uutisia... Ja kommentointioikeudet estettiin hesarin ryhmästä.. Vaikka kirjoitin hyvin asiallisesti...









Tällä kertaa... Kommentoin hyvin asiallisesti + kriittisesti ylen sivua... ja Pläts! BAN!

Mahtavaa! Kuten sanoin aikaisemmin, luuleeko facebookin antirasistikaarti että voivat "opettaa tavoille", "rankaista", tms... ei.. sori..












En.. En muuta tapojani. Höpisen mitä aina olen höpissyt koko ikäni internetissä. Ei se minun häviö ole jos vaikka profiilikin mystisesti häviää.



Sairainta on tietää että sellaisia ihmisiä oikeasti on olemassa. Jotka pelkäävät, oppivat banneilla. Pffft... Pitäkää jutkubookinne. See if I care..


Facebookin jälkeen seuraava trollimedia on siis twitter tms. Mitä näitä on, mahtavaa! Lista on loputon.


Haluan saada bännikunniamerkit jokaisesta. Se on vain homma joka täytyy tehdä.







Elämä on kusisia someja ihmeellisempää.


Luuletko antirasisti, että katoamme jonnekin pois banneilla ja estoilla..?


Ehei. Kyllä minäkin lakaisen pölykoirat maton alle toisinaan. Mutta jossain vaiheessa ne täytyy kohdata.. Ja pölykoira-armeija on armoton. Se on aivan raivotautinen.. Se on odottanut.. Vain sinua. Rakkaudella. Raaka, teräksinen viha manifestoituu jo rakkautena. Ja imurisi ei mahda mitään raivotautiselle pölypallolle. Imurisi on sabotoitu kriittisellä hetkellä. You will be eaten alive by these things, darling..













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti