sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Valekoulukuraattori

- Pssst....
It is I:
Feyris..
  Olen incognito. Trendikkäästi valeammatissa. En lääkäri.. Vaan nimittäin valekoulukuraattori. Yritän tienata rahaa bassonsoiton ohella, mielestäni on iisi homma ja rahapuoli toimii, toisaalta..

HYS.

Olkaa hiljaa.. Joku on ovella...
KAS!

Pietu. Astu sisään vain Pietu. No mitäpä Pietu? Maistuuko tilkka viiniä? Itse olen jo maistellut aamusta asti AINIIN tehän olette alaikäisiä, anteeksi.. No istupa alas. Mitäpä oli pikkumiehellä mielessä? Etkö uskalla ottaa paitaa pois liikuntatunnilla?
- Uskallan.. mutta.. Herr ÜberKurator.. Minulla on.. tuota.. ollut pahoja tunteita Mattia vastaan. Matti... kiusaa... - Jaa tuota. Katsotaas. Jaha, jaha, joo.
Matti on ollut aina vähän isottelija kuulemma. Näin lukee edellisen kuraattorin kansiossa.
Hmm.. Tykkäätkö aseista, Pietu? Entä keilaamisesta? Juuso, häh vastaa? Eikun anteeksi Veeti. Sori, mutta teidän kaikkien nimet kuulostavat samalta. Ihme vesseleitä. Nimeämistrendi taisi alkaa joskus 2000-luvun alussa salkkareiden myötä. Oksettavaa. Oksetat minua. 

- Herr ÜberKürator???

- Ah anteeksi.. Kuraattori joi hieman rypälejuomaa eilen. Colombinoa.. Keilausjuomaa.. Punaista kuin koulukiusaajan veri.... Miksattuna sihillä joka oli Mustaa kuin sieluni. Minun mielestäni---- Kuraattori.... mitä yrität kertoa..?


- AAHah. ah. anteeksi.. öö. kuraattori nyt taas hieman eksyi aiheesta.. Jos tuota... Jos laitettaisiin tähän Matin papereihin että se hakkasi sinut sairaalakuntoon, jolloin saamme Matin tarkkikselle, ja linnaan isompana. Käykö?- JOO! Hyvä idea kuraattori!- Tjoo tuota.. Jotta saisimme autenttisia todisteita, tiedäthän että minun täytyy ensin pyytää sinut ja Matti jälki-istuntoon jonnekin  puukäsityöluokan perukoille.. Missä kukaan ei näe. Sitten joko minä hakkaan sinut, tai sanon matille että sinä sanoit sitä läskiksi, jolloin Matti hakkaa sinut. Kummin haluat?- ......Herr Feyris kuraattori.. Haluaisin lähteä kotii--

- KUMMIN HALUAT?!?! SIITÄ IHMISSAASTASTA ON PÄÄSTÄVÄ EROON ELLET HALUA SAADA ELINKAUTISIA TRAUMOJA. ETKÖ YMMÄRRÄ ETTÄ IHMISIÄ KUOLEE TÄTÄ MENOA. SAATANA. KUMPI HAKKAA?! KUM-VITUN-PI?!?!?!

- Matti hakkaa!!! Matti! MATTI! MAAAAATTIIII!!


- Hyvä.. hyvä.. anteeksi.. Kuraattorilla on hieman.. Sanoisinko..
Patoutumia.. Pitäisi lähteä keilaamaan tai ampumaan pienriistaa.. Okei tuota. Joo, juoni on siis tämä; kamppaa Matti huomenna lattiaan välitunnilla, jolloin laitan teidät kummatkin jälkkäriin. Sitten lätty lätisee ja saadaan Matti laitostumaan. - ..oookkeii... öö... huomiseen Kuraattori, kiitos!- Haluatko tupakin? Otahan siitä. Näin ikkään notta. Noh. Menehän nyt siitä, mokomakin veijari. Juippi.- Se on moro!!!! Feyris sä oot paras!!!!!!!

- Hehe.. totta.. Huoh.. lähtihän se. Jos osaisin enklantia, sanoisin että That should do it. Maailman kaikki ongelmat johtuvat näistä Mateista. Haa.. Minullahan oli täällä laatikossa puoli pulloa Columbinea.

Kohta Alkon kautta kotiin. Vielä 21 minuuttia. huoh.
Saatanan äpärät. Paska duuni. Komensin joskus sentään Natsirobottiarmeijaa tulevaisuudessa, 2100-luvun alussa. Tämä sen sijaan on niin arkista. Ei tätä kestä selvinpäin. Saatanan antirasistit. Joudun kuuntelemaan kitisevien esiteinien ongelmia päivästä toiseen.
Tätäkö tämä nyt on, elämä?
Saatana. Tästä täytyy kirjoittaa blogimerkintä. Haha. Jos tietäisivät kuka olen, saisin potkut saatana samana päivänä.
MUTTA EIVÄT TIEDÄ ARHGHGRAHGHH AHAH AHA HAH AHAH AHAH AHA!!!


tjaa tuota. ...Jouduin katsomaan saturday night liven eilen.. onneksi olin totaalisessa humalatilassa, joten kärsimys oli lievempää.. Katselen youtubesta jaksokaupalla ikivanhoja ameriikan SN-Ällöjä, ne ovat sentään hyviä. Voi kun suloista kun nämä tyhjäntoimittajat Suomessa haluavat olla niin amöriikkaa että. Pthyi. Oksettavinta oli todeta shown vain pelkäksi poliittisesti korrektiksi liibalaabaksi.

Voi jeesus mitä paskaa. Vielä oksettavampaa oli todeta että kirjoitan parempaa, terävämpää ja sähköisempää satiiria tässä finlandiavotkahumaloissani vasemmalla kädellä, lonkalta, vaikka olen oikeasti paska tässä hommassa. OIKEASTI, MITÄ VIT?! HAHAA! Amböliivebul...


1 kommentti:

  1. Ha-haa. Hämmästyttävää. Ei kai pelota? Rakas sielunveli- ööö - oletettu kaikin puolin.

    VastaaPoista