lauantai 31. elokuuta 2024

Päivän Mölähdys osa 106


 "Just like the communist who were always a few hundred thousand executions away from the prefect society, we will always be a few hundred solar and wind farms away from sustainable green energy"

 

 

 

perjantai 30. elokuuta 2024

A Word from Kommandant Feyris-san, osa 21


 Mitä jos.... Pikaevoluutio tottelevaisen kansan aikaansaamiseksi! Korona oli testi jossa saatiin selville rokotevastaiset foliohatut, änkyrät ja valtionviholliset. Apinarokko on se oikea pandemia joka tappaa nämä rokotevastaiset liikaa ajattelevat yksilöt. Hmm, miksi immuunijärjestelmä muuttui koronarokotteisilla, kysyt? Nooooh, tottakai siksi että se oli osa sitä tiettyä suojaa oikeaa pandemiaa vastaan.

Ja näin, vihdoin, evil corporations ja new world order ja jne pahikset pääsevät eroon suuresta osasta omilla aivoillaan ajattelevista ihmisistä, ja jäljelle jäävät tottelevaiset lampaat!

 Rokotevastaiset änkyröivät taas kerran "voihan perse taas joku rokotehuijaus niin kuin korona, hahaha hihii olette tyhmiä kun otatte rokotteen!"

Kun kuolema alkaa korjaamaan satoaan, rokotemyönteiset hihittelevät rokotekiimassa "hihi hahaha siitäs saitte foliohatut, kannattiko kyseenalaistaa valtamediaa ja poliitikkoja? Ihan oikein teille, kuooooolkaaaa!"

Tämähän ei ollut mikään tyhmä teoria minkä pieraisin aivoistani, vaan oikeasti ja ihan varmasti täyttä totta!!!!! Lyön vaikka vetoa 0,10 euroa!! hmm EI! Panokset kovenee, sanotaan 0,15 euroa, eli 15 senttiä!! Hurrrrjaa!

 

 

- Überkommandant Feyris Nyannyan


 

 

 

 

 

 

 

 

perjantai 2. elokuuta 2024

Steel Panthersin Ukrainaennustus vuodelta 1996



Ai muka 2005 venäjä hyökkää Ukrainaan? No kokeillaan pelata simulaationa, mutta oikeassa elämässä aika kaukaa haettua, Neuvostoliiton romahdettua ryssällä on iso työ pitää omakin pakkansa kasassa eikä ne mihinkään hyökkää vuosisataan, sitäpaitsi siellä tuulee nyt markkinatalous ja vapaus, rauhan vuodet edessä <3

Mainos:
Lataa legendaarinen Steel Panthers 2 (winSPMBT) ilmaiseksi ja lähde kurittamaan Ukrainaa!!! Mukana myös satoja muita meheviä skenaarioita. Tai rakenna editorilla vaikka itse Ryssä vs Soooomi ottelu ja katso kuinka T-90 ja Leopard 2 rähisevät.