tiistai 29. maaliskuuta 2016

Zombiejauhe - kemiallinen lobotomiaSekoitan tiettyjä lamaannuttavia hermomyrkkyjä, lähinnä tetrodotoksiinia vankityöleirimme kalifaattilaisten ruokaan. Vältymme riskeiltä ja saamme kuuliaista työvoimaa.

Tetro laskee verenpainetta. Tunnottomuus, hidas pintahengitys, puhekyvyn menetys, alhainen syke.. Kutsumme sitä Nukkemestarin mehuksi. Persoonallisuuden latistuminen, mielen tylsyys. Kognitiivisten kykyjen hirvittävä kato. ...jos heillä alunperinkään liikkui muuta päässään kuin väkivalta ja lisääntyminen. 

He ovat kuin eläviä kuolleita! Mikä hulvaton näky! Kuin virttyneitä marionetteja kuminauhojen varassa, humalaisen nukkemestarin roikottamana. Yöllä, he pahimmillaan saavat heikkohermoisen vartijan sävähtämään. Joitain heistä täytyy ohjata parakkeihinsa nukkumaan. Vartijat vetävät usein tikkua tuosta kunniasta. Tuhahdan heidän suuntaansa säälistä.

He pystyvät hoitamaan yksinkertaisia tehtäviä tämän myrkyn orjana, jotkut jopa vartioimattomina siviilien keskuudessa. Kuin koulutetut apinat. Siivous, liukuhihnatyö ja kantoapu ovat tarpeeksi, eivät nuo idiootit selviytyisi mistään älyllisemmästä täysjärkisenäkään. Nyt nämä väkivaltaiset tundraneekerit ovat vain pienempi turvariski. Aloitettuani tämän sievän pienen mausteilla leikkimisen, jos sallinette, riskien minimoimisen, saimme vapautettua 70% miesvoimastamme muualle, eikä meidän tarvitse tuhlata luoteja väkivaltaisten yksilöiden lopettamiseen. Tässä sitä resurssienhallintaa. Feyriskin jopa kiitti minua. Omalla tavallaan, mutta kiitti.Muutamat ehkä saavat pysyviä aivovaurioita alhaisen sykkeen takia; hapenpuute aivoissa. Emme välitä. Geneven sopimusta joku taho ehkä kunnioitti sata vuotta sitten milleniaalien tuhovuosien aikana, mutta jos Eurabia ei sitä kunnioita, emme kunnioita mekään. Silmä silmästä. Raamatullista. Asiat joita he tekevät joutomaalaiselle vapaalle finskariistalle joita emme pysty suojelemaan.. Omat hieman, hmm, äärimmäiset lääketieteelliset kokeeni kalpenevat tuon sadistisen teurastuksen ja silkan raajojen kiskomisen rinnalla.

Työvoima. Parhaimmillaan se on armeijallinen helposti ohjailtavia zombeja.

Tetrodotoksiinin hankinta vain on ongelmallista. Joudun ostamaan, kerjäämään sitä Eurosiperialaisilta sukulaisiltani ja kontakteiltani, kuin pahainen kakara. Mitään vientituotetta ei Impivaarasta saada kelpuutettua vastalahjaksi Eurosiperian Yhdistyneiden Valtioiden massiiviselle lohikäärmekarhulle. Heidän luonnonvaransa ovat legenda, jatkumo, monoliitti.
Meillä on vain kourallinen piikkilankaa paskovia luupäitä joska ovat elossa vain vittuillakseen auktoriteeteille, Eurabian Ruotsin osavaltion ja Eurosiperian välissä. Mitä nämä sisäsiittoiset hullut voivat tuolle giganttiselle kimeerille antaa?


Joskus mietin mitä edes teen Impivaarassa. Voisin muuttaa takaisin Eurosiperiaan.

Mutta olen iso tekijä pienessä valtiossa. Valta addiktoi. Ja olen uskollinen Feyrikselle.

Impivaaran arkkiatri
- Mengy-kun


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti