torstai 27. heinäkuuta 2017

MasennuslääkemurhatAnti-depressants have been associated with 28 reports of murder in the last three decades.

Linkki:


http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/antidepressants-ssris-muders-suicide-panorama-depression-anxiety-side-effects-a7859876.html
Eiköhän niitä ole enemmän kuin 28. Kas tässä lista SSRI-väkivallasta.. Se on pitkä lista. Se on loputon lista.. Se on huikea.. Joojoo, murhaisivatko ne ilman lääkkeitäkin masennuksissaan? jne.. 

Linkki:
http://ssristories.net/archive/indexb6a1.html?sort=date&p=


Hyvä luoja, onneksi en ole koskaan käynyt päälekurilla. Olisivat varmasti pistäneet lääkekuurin jo vuosia sitten. PsykOatrit ovat vaarallisia joillekin ihmisille. Aivokemioita ei kannata sekoittaa turhan takia.
4 kommenttia:

 1. On parempi, että edes sattuu kuin että ei tuntisi mitään.

  VastaaPoista
 2. Toit esiin tärkeän asian, kiitos siitä. Ei pitäisi aivokemioita sekoitella kuin korkeintaan pienillä määrillä c2h5oh:ta, jota myös alkoholiksi kutsutaan. Masennuslääkkeet, antipsykootit jne. - hirveitä myrkkyjä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, toivottavasti toimitus vastasi tilausta :)

  VastaaPoista
 4. Kipu voi olla ystävä, ja masennuksesta voi tulla hyvinkin kiehtovaa elämäntapagotiikkaa. muistan eräässä elämänvaiheessa; oli syksy, heräsin klo 17, kävin nukkumaan aamulla.. en nähnyt viikkoon päivänvaloa. Vampyyrileikki jolle voi nauraa ja voi romantisoida näin jälkeenpäin. Itsehoitokeinoin voi selvitä, ainakin eräät, ainakin minä

  VastaaPoista