tiistai 22. elokuuta 2017

Rasistinen ja vihaa lietsova blogimerkintäMedia on nyt kusessa kun niitä niin inhottaa uutisoida tästä ihanasta monikulttuurisesta tapahtumasta joka tapahtui tuol jossai toist puol jokkee meikäläise naapurissa.

Mutta ei se mitään. Jollei rajat mene kiinni, niin katoppa 30 vuotta eteenpäin, niin tämä on jokapäiväistä. Mitähän arvon pikkulikat sitten aikoo tehdä uutistensa kanssa? Ehkä esim. hesari julkaisee vain uutisia poneista ja pinkeistä karkeista ja sateenkaarista. Ne elää fantasiamaailmassaan samalla kun veri lentää kadulla.. sairasta sakkia.

 
Enkö tästä jo maininnut jossain plokimerkinnässäni aikoinaan? Ulkomaalaislaumat lahtaa ihmisiä kadulla, ja samaan aikaan sisällä toimistossaan rajat auki-uskovaiset pitelee käsiä korvillaan ja toistelee itselleen "kaikki on hyvin, kaikki on hyvin, monikulttuuri on rikkaus, voimavara, kaikki hyvin, kaikki hyvin...", koska se on vittumaista kuulla omatunnon kolkuttamista ja teuraslihan HUUTOA.
 

Ne äänet.. Ne äänet tulee ulkoa, reaalimaailmasta, teuraslihan huuto... ja samaan aikaan skitsofrenian partaalla nämä entiset lukiolikan asteelle jämähtäneet paskaa imevät huorat kuulevat sen kolkutuksen sielunsa rippeistä joka huutaa "tätähän mä halusin... rajat auki... täähän on meikäläisen vika, kaikki nuo teurastetut suomalaiset...! voi vittu kun hävettää... vittu kun hävettää.. hävettää..."

Samaan aikaan räsähtää ikkuna rikki ja zombielauma kiipeää sisään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti