sunnuntai 19. syyskuuta 2021

Statussymbolit/viihdelaitteiston historia, osa 1

 


 Kyllä... mitenhän tän alottasin. hmm.. okei:

 

Kun telkkarit saapui koteihin 50-luvulla, niin se oli rikkauden merkki, ja statussymboli. Sillä ajalla eläneet kertoo kuinka perheellä oli tapana askarrella ties mistä haravoista ja hengareista tv-antennin näköinen härpäke talon katolle, koska halusi sillä mainostaa omaa erinomaisuuttaan.

Ohikulkijat ja naapurit sanoivat "antennin" nähdessään;

"Oi... heillä on siis televisio??!!! huh huh, nyt kyllä heillä menee todella hyvin, saikohan perheenpää palkankorotuksen..??"

Sitten ne vaan istui kumminkin kusisessa kämpässään kuunnellen radiota...

jne..

Jotenki sairasta meininkiä. Ja mikään ei ole muuttunut. 20000 vuotta sitten elvisteltiin jollain fakin harvinaisilla teräaseilla, ja esim "ai tolla on tollanen simpukkakuorikoru mitä ei edes esiinny täällä päin maailmaa???? WHAAAAT!!! epäreiluu siis aarghh..."

Kuudentuhannen vuoden päästä elvistellään että "tötterööesineeni takiongeneraattorin sisääntulossa on mahtimegahypersuodatin, toisin KUIN TEILLÄ VITUN TAVIKSILLA HAHAHAH"...

Tai sitten että "mulla on enemmän ja isompia nuijia, keppejä ja kiviä, lällällää...".. ja harvinaisen kauniita simpukkakoruja...

Koska siis se vitsi että neljäs maailmansota käydään.. kepeillä ja...... juu, en edes jaksa kirjottaa sitä klisettä.

 

Pointtini on, että näin jossain nettikaupassa feikkitarroja jolla saa näyttämään ikivanhan älypuhelimensa uudelta, eli siis puhelimeen liimataan miljoona feikkikameraa ja jne mitä nyt asiaan kuuluu.

Eli kun ei ole varaa siihen tuhannen euron puhelimeen, niin ostetaan viiden euron tarra ja feikataan... ja suurin elein kaupungilla heilutellaan sitä founia niin että ihmiset varmasti on että "HUHh huh mikä instajulkkis ja supertähti ja varmasti todella rikas, sillä on tuo uusin iphony...."

 

Mikään ei muutu.  Nothing! Englanniksi "mikään ei muutu" lausutaan että "nothing else matters". Tai sitten "marshal matter". En oo varma, ehkä sekotan nyt metallican ja eminemin limaseks puuroksi typerissä aivoissani. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommenttia:

  1. En omista älypuhelinta vieläkään. Kaikkiaan vasta toinen kännykkä menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nostattaa ilmoille monta teoriaa. Eli olet joko 4-vuotias, koska nykykersoilla menee varmaan kännykkä per puoli vuotta ennekuin ne kusee ne rikki. Toisaalta 4-vuotiaat ei osaa kirjoittaa poliittisesti hyperälykästä ja syväluotaavaa mölinää pitkin nettejä(paitsi joka toinen SARASTUKSEN KIRJOITTAJA, ARGHHHHH!!!!! SARASTUS AARGHHHHHH HELVETTII), joten et voi olla 4, koska 4-vee osaa kirjoittaa ehkä enintään "mama". tai "isä". ELLEI!! joo siis tästä päästään vaiheeseen kaksi, monista vaiheista, nimittäin vaiheeseen nimeltä "Mutta! Ellei sitten!" .... kyse ole niistä kuuluisista hypersuperälykkäistä 4-vuotiaista jotka opettelevat jotain kolhoovenin, eikun siis beethoFFFenin sinfonioita tuosta vaan pianolla ulkoa, ja liittyvät Massachusetts institute of technologyyn ownaamaan kaikki vanhusproffatkin.. ja kirjoittamaan Sarastukseen. Ja sen lisäksi, kel... ai helvetti, työaikani on finito, en ehdi teorioimaan enää kauempaa, jätetään tapaaminen toiselle kerralle sitten <3 muista syödä herneet lautaselta, ja ole varovainen sitten siellä internetissä. Kuudes teoriani koski jotain että olet sen ikäinen mitä olet paljastanut itsestäsi, ja aina pitäny huolta kännyköistäsi, joten sen takia niitä on ollut vain kaksi. hmm. niin joo, täytyy jo siis kiirehtiä, moro.

      Poista