torstai 27. lokakuuta 2016

Luonnollinen Kipulääke Numero 1; Todellisuuspako

  Joku joskus mainitsi, tai besserwisseroi ilmoille; tietyllä tavalla loukkaantunut kissa juoksee karkuun ja piiloutuu kipua. Kaiketi elukka ei siis tajuaisi sisäisen vamman kivun lähdettä. Näin se siten makaa jossain halkovajan perällä piilossa kuviteltua pahoinpitelijäänsä jonkinlainen heal-moodi päällä, kehrää eli lataa seuraavaa elämäänsä niistä yhdeksästä. Mikä lienee häntämodeemin bitrate, kuinka iso on yksi katin elämä, ja onko se pakattu ja kryptattu.

Ihmisellä, kivun kanssa arvailu ja taiteilu menee samalla linjalla hulluuden rajamailla elon kanssa. Ne kaikki tulee sisältä ja karkuun ei pääse. Se on vatsaa vääntävän hirvittävä tilanne. Todellisuuspako on hyvä keino; räiskintäpeli ruudulle, ja jos mahdollista, päkki kaljaa kaveriksi. Se saa unohtamaan lievimmän kivun. Mutta rankemman tuskan kanssa seuraavan tason pakopaikka on tajuttomuus. Se on se oikea "pieni kuolema"(ei orgasmi), joka lopettaa kaiken piinaavan lihallisen kärsimyksen hetkeksi. Tai miksei henkisenkin.
 


Ei ole mitään konkreettista mitä juosta karkuun.

 
 ei terminaattoria..

Ei peikkoja, maahisia tai näkkiä




 Olisipa jotakin, edes naapuritalon juoppo.

Jotain joka on voitettavissa perinteisin keinoin,
jotain jonka saa suljettua ulkopuolelle.





.
.


Äähh.. Unohda kekri ainakin yhdeksi illaksi, halloween on vain hupaisaa americanaa, kitchiä ja campiä. Siihen meidät on kasvatettu hollywoodin taholta.



2 kommenttia:

  1. Mikä tietoa lisää, se tuskaa lisää. 10 000 vuotta sitten sisälmyksiä vääntävään tuskaan saattoi suhtautua paljolti vain kissan tavoin, vailla tietoa mitä ja miksi.

    1 000 vuotta sitten tiesi mitä se on, muttei miksi; ehkä se oli tuon noidan syytä...jospa sen polttaisi, katoaisikohan kipukin sen myötä? Kokeilemisen arvoista.

    100 vuotta sitten tiesi mitä ja miksi, mutta ettei sille voinut kovin paljon mitään tehdä. Sen saattoi kuitenkin hiljentää tehokkaasti oopiumilla, laudanumilla, heroiinilla, kokaiinilla ja muilla vastaavilla herkuilla, jotka olivat silloin vapaasti ostettavissa ilman reseptejä ja muita omituisia rajoitteita; miksi tehokkaita rohtoja olisi pitänyt kieltää niitä tarvitsevilta?

    Tänään jäytää kivun lisäksi tietoisuus sen syystä ja olemuksesta sekä siitä, että niille kaikille voitaisiin paljonkin, jos vain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...rukoilisi jumalaa enemmän... tai sitten.. rakentaisi savesta monumentin jota palvoa.. tai.. hmm.. ajattelisi positiivisesti ja söisi enemmän vihanneksia.

      Poista