tiistai 11. lokakuuta 2016

muinaisen maagin morsian



Vasta 16-vuotiaana, Hatori Chise on menettänyt kaiken. Ei perhettä, ei tulevaisuutta. Synkimpänä hetkenään, Hatori tapaa maagin joka tarjoaa mahdollisuuden josta hän ei voi kieltäytyä. Onko hän demoni vai pelastaja..





Ensi sekunneista lähtien, sarja soljuu kuin hunaja.. sametinpehmeää, ilo silmälle, sielulle.. Taitaa melkein jo Ghiblit jäädä toiseksi.. Mutta sen sanon etten disneytä ole katsonut vuosiin. Sama kuin tyytyisi Twilightiin vaikka olisi Evil Dead II tarjolla. pffft.. you get the idea.

Harmi että seuraavia jaksoja joutuu odottamaan kuukausitolkulla.




Miksei YLE hankkisi ohjelmistoonsa vaikka Ancient Magus Bridea ja muuta järkevää.. Kun on lakiinkin kirjattu että ylen täytyy näyttää ns monikulttuurista paskanjauhantaa ulkomaisilta tekijöiltä ympäri palloa, niin mikseivät heittäisi ruutuun klassista piirrettyä japsidraamaa. Mikä helvetti siinä on että ruutu pitää täyttää irakilaisilla ja afrikkalaisilla? Sairasta.
 Tänään sentään sai ihmetellä hetken Tadao Andon arkkitehtuuria yle teemalla.

Kuinka rikasta voisikaan olla ylen tarjonta.. laidasta laitaan aivan uskomatonta, kirjavaa, maagista, sivistävää ohjelmistoa. Näen sen, voin kuvitella sen.. Mutta se on vain unelma.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti