perjantai 28. lokakuuta 2016

Tupakkimies #3


Tavallisten pimpsa/pippelijuttujen ohella roudarimme yllätti ja tokaisi "joo se trumppi pitäs pistää hengiltä".
  Se oli vaikuttavaa ja hämmentävää, kuin koira olisi oppinut puhumaan. Ja samalla, toisaalta eihän sivistymättömiltä voi odottaa muuta kuin lehdistön heihin istuttamia lentäviä lauseita.

Meinasin tavalliseen tapaan avata suuni ja sivistää tätä lähes lukutaidotonta, oppimatonta golemia, mutta uppouduin transsiin - tai oikeastaan kyseessä oli tasainen humalatila - miettimään tätä näkymätöntä mekanismia joka vaikuttaa näihin pieniin mieliin ja nuoriin sieluihin.
Aivan uskomatonta, kuinka ihmisellä, joka ei lue kirjoja, ei ole kouluttautunut, enintään lukee kerran viikossa iltasanomat; hänellä on valmis poliittinen kanta. Hänellä on varmasti mielipide kaikkeen.

  

Se taho joka hallitsee tuota lähes alitajuista, vaivihkaista prosessia, muodostaa näkymättömän hallituksen jolla on oikea valta. Tälle rakkaalle roudarille joku tuntematon tupakkimies toisella puolella planeettaa on päättänyt että hänen täytyy ajatella trumpista näin. Se kaikki manipulaatio on suodattunut amörikan mediasta, tänne kärpäsenpaskan fanzineihin asti; hesareihin ja muihin piskuisiin vessanseinätuherruksiin.
Tämä tupakkimies ymmärtää kaavat, kuviot ja keinot jolla vaikuttaa massasieluun. Niinkuin säätieteilijä lukee ja ennustaa säätä. Hän tietää faktat, figuurit, faktorit ja fiilikset.



Jaa. Pidän sen politiikan ja median lukutaitotunnin hänelle joskus. Minulla on itseasiassa hänen tulevaisuutensa käsissäni. Aion oikoa sen näkymättömän mekanismin vääntämät vaikutelmat takaisin oikeille raiteille.




.
.
.


Mitä?!!! Pete Burns heitti veivit tossa pari päivää sitten. No.. jaah. meh. Se oli ihan pro-tason perverssi ja hyvä showmies. tai joku, showhenkilö tms

4 kommenttia:

  1. Aivopesuun päästäkseen ei tarvitse olla rasvanahkainen kätensänliannut duunari. Valkolakin kainolohielläkin pääsee. Minulla on parikin Yliopisto kaveria joilla ihan yhtä demokratia kunnioitteva kanta herra D. T:stä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toki, siis ei missään nimessä täydy olla. Se on nimenomaan pari ääripäätä mitkä siellä pissii jaloillensa tässä asiassa.

      Poista
  2. Jos näitä vastuullisen sananvapauden oikeaoppiseen ajatteluun johdattelemia, niin roudaria kuin korkemaminoppineitakin, haluaa ja aikoo ryhtyä oikaisemaan, on saarnaa tai sentapaista tehokkaampi metodi tehdä pieni vastakysymys: "Miksi?"

    "Trumppi pitäis pistää päiviltä!"
    "Miksi?"
    "No kun se on niin paska jätkä!"
    "Miksi?"
    "No kun se on..."
    Tuossa vaiheessa voisin jo odottaa roudarin purkan pysähtyvän hänen alkaessaan miettiä miksi hän ajattelee Trumpin olevan paska jätkä. Akateemiset epäilemättä vaativat useamman kysymyksen, joihin he myös vastaavat. Onneksi vastaukset ovat ennalta-arvattavissa ja niihin voi valmistautua.

    Ei tämän onnistumisesta tietenkään mitään takeita ole, mutta kokeilemaan?

    VastaaPoista