perjantai 14. lokakuuta 2016

Timotei, oikotieto, Timoteeeeeei



Oikotieto.fi ei enää toimi. Paula Risikon teloituskomppania on pyyhkinyt sivuston bittiavaruudesta veks. Kirjoitin pari viikkoa sitten:

Poliisilla on jo hyviä kokemuksia invaasionvastaista puhetta paljastavan, tutkivan ja ennalta ehkäisevän ryhmän kaltaisesta, keskitetystä ja erikoistuneesta tutkinnasta;
Keskusrikospoliisi ilmoittaa nimittäin selailevansa kahvitauolla oikotieto.fi nimistä linkkkitaulua yhden henkilön toimesta.




Sen piti olla vain vitsi, scifiä.. yhy.. sniff.. Poliisi aivan selvästi luki blogiani ja otti neuvosta vaarin.
 Eivät sitten poistaneet yksittäisiä blogeja vaan koko linkkilistan. ?! :/

 Argh.. Olen tehnyt jo tarpeeksi pahaa.

Joten.

Vetäydyn kaikesta politiikkaan viittaavasta jauhannasta foreva.


Minkäänlaiseen polittiseen kysymykseen ei tulla viittaamaan tässä blogissa enää koskaan, ei semi-poliittisesti, ei pseudo-poliittisesti. EI.


Täten.

Irtisanoudun väkivallasta. Oikeistolaisesta. Vasemmistolaisesta. Keskustalaisesta. Takavasemmistolaisesta. Etuoikeistolaisesta. Vallasta.





Irtisanoudun muistakin yhteiskuntamme suurimmista epäkohdista.
Irtisanoudun työttömyydestä. Nuorison pahoinvoinnista.
 Irtisanoudun yhteiskunnasta itsestään.
Irtisanoudun haittamaahanmuutosta.
Tupakoinnista.
Vihapuheesta.
Korruptiosta.
Rasismista.



Sen sijaan, blogi muuttaa nimensä ja alkaa tästä lähin olemaan täysin 'under the radar', ja passiivisesti linkittämään erilaisia Timotei-aiheisia videoita ja tekstejä. (Bella-blogit or bust! Here I cum!)











Timotei on Unileverin Suomessa kehittämä tuotemerkki, jolla lanseerattiin aluksi deodorantti ja sitten shampoo ja hiustenhoitoaine. Erityisesti Timotei-shampoosta tuli suuri menestys monissa maissa, ja Timoteita pidetäänkin ensimmäisenä Suomessa kehitettynä kansainvälisenä päivittäistavarabrändinä. 1990-luvun alussa Timotei oli Unileverin kansainvälisesti myydyin shampoomerkki





Timotein viljeleminen on lähtöisin 1700-luvun puolen välin tienoilta Yhdysvalloista, mistä se levisi Eurooppaan Timothy Hanson -nimisen maanviljelijän ansiosta. Heinä tunnetaankin Euroopassa yleisesti Hansonin etunimestä johdetuilla nimityksillä (esimerkiksi englanniksi Timothy-grass). Suomessa timotei on ollut yleisin ja tärkein kylvöheinä noin sadan vuoden ajan.

Miten sinä, rakas lukija koet ja tunnet Timotein? Onko se ollut suurikin osa elämääsi?
Käytätkö tuotteita nykyäänkin?
Kuinka paljon asteikolla 7-10 rakastat Timotei-tuotteita?



2 kommenttia:

  1. Kauan sitten kaukaisessa Kylmän sodan maailmassa Moskovassa visiteraava amerikkalainen kehuskeli paikalliselle:
    "Meillä USA:ssapa järjestelmä on ihmisiä eivätkä ihmiset järjestelmää varten. Kerran Washington D.C.:ssä käydessäni rahat loppuivat, ninpä kävin Valkoisen talon eteen kontilleni ja aloin syödä ruohoa. Mr. Carter juoksi vauhdilla luokseni kysyen mitä oikein teen? Vastasin syöväni ruohoa kun ei ole rahaa ja on nälkä. Carter kaivoi taskustaan $ 1 000 ja lykkäsi sen minulle sanoen painokkaasti ettei USA:ssa asiat voi olla sillä tavalla! Mitenkäs täällä?"

    Eihän moskoviitti tiennyt, mutta päätti kokeilla. Hän lankesi Kremlin edehessä polovillensa ja alkoi syödä ruohoa. Kohta sisältä ryntäsi tovarishtsh Brezhnev huutaen: "Voi hyvä mies mitä sinä teet?!"
    "Syön ruohoa kun ei ole rahaa ja on nälkä..."
    "Katso nyt itsekin! Syöt apilaa! Syö timoteita; apila pitää säästää talveksi!"

    VastaaPoista