sunnuntai 26. elokuuta 2018

Henry Chinaski: 'Hampurilaiset'Ainut asia mikä meitä yhdisti oli hampurilaiset. Kerroin hänelle öisin rasvaisista hampurilaisista, niiden irstaasti tihkuvasta cheddarista, raikkaasta salaatista, kuolleen naisen pillulta haisevista suolakurkuista. Kerran ennakkoni saatuani tilasimme 30 hampurilaista Cow Hollowlta, Divisaderolta, paikan nimi oli 1823 Burgers & Barbaque. Peittelin hänen vartalonsa pihveillä ja sämpylöillä, hieroin majoneesit hänen kasvoillensa. Se kasvoi meihin kuin hulluus. Teimme Sitä joka ikinen yö.
Viikon jälkeen olimme kokeneet kaiken, ja jos emme syöneet niitä, nussimme niitä; Single cheese with egg, Cease and Desist Burger, Steakhouse Burger, Hamburger Fonfon, The Company, Sliders, Lamar burger with Pimento cheese.
Hamrgiamme jatkuivat kunnes olimme syöneet kaikki rahani. Kuvaan astuivat McDonalds ja tienvarsiräkälät. Teimme sen toisinaan ruokapaikan vessassa. Tungin pihviäni alas hänen kurkkuunsa ja han rakasti sitä. Olimme pohjalla. Tiesin sen mutten välittänyt.
2 kommenttia:

  1. Mistä kertoja tiesi, miltä kuolleen naisen pillu haisee?

    VastaaPoista
  2. Hän tiesi kokemuksesta, mutta hän ei koskaan ollut tilannut tai maistanut Hamburger Fonfonia; hän keksi tämän lennosta. Chinaski oli valehteleva, feikki paska.

    VastaaPoista