torstai 30. elokuuta 2018

Kansan Raatio - PositiivisuuskulttiTervetuloa takaisin lähetykseen, siinä siis Laila Kinnunen kappaleellaan 'Niin Paljon kuuluu Rakkauteen'.

Viime aikoina Positiivisuuskultti ja sen saatanalliset, takakireät mielipuolet ovat saaneet näkyvyyttä ja julkisuutta joka mediassa ja somessa.

Positiivisuuskultti lietsoo tekemisen paniikkia ja menoahdistusta mantroilla kuten elä niin kuin jokainen päivä olisi viimeisesi, uskalla yrittää, älä pelkää epäonnistumista. Näe maailmaa. Matkusta, tai et ole elänyt. "Avain onneen!". PUHU ITSELLESI! Selvitä syyt! Tunne LUKKOSI. Harrasta. Koe, elä, elä nyt, tai et ehdi. Positiivisuushaaste.

HAASTE!??? Ahdistus, pakkotila... inho... psykoosi...

Positiivisuuskultti kuuluu samaan nykyajan ilmiöön; yliyrittäminen, ylikouluttautuminen, helikopterivanhemmuus.... Kaiken täytyy olla positiivista, kaikesta täytyy repiä irti se iloinen puoli, vaikka epäonnistutkin, se on positiivista, vaikka sinusta tuntuisi negatiiviselta, se on positiivista. Kuolemakin on positiivista.


Paskanmarjat. Ei tarvitse ylittää itseänsä.

Olet onnellinen juuri tuollaisena mököttävänä omana itsenäsi, ihmispaskana.

Et tarvitse suurta päämäärää, suunnitelmaa.

Vittuunnu niin syvästi kuin haluat, se on inhimillistä.

Se on jo saavutus - KAIKKI MUU TULEE BONUKSENA.

Ei tarvitse ehtiä tänään sinne paikkaan tai päämäärään mihin positiivisuushaasteesi sinua ajoi.

Ei tarvitse enää pelätä.

Kuulin muuten että Positiivisuuskultti ja sen hämäräperäinen johtaja olisi perustanut jonkinnäköisen kommuunin Huittisiin joskus pari kuukautta takaperin, tuolla satakunnassa päin siis. Mitä lie siellä puuhastelevat. Jotain positiivista kai. Mene ja tiedä.

Kuuluit sitten siihen kommuuniin tai olet vain kotonasi kaukopositiivinen, niin eroa ihmeessä positiivisuuskultista, tee se jo tänään. Silloin, vain silloin sinusta tuntuu oikeasti vapaalta ja positiiviselta.

Yksi asia mikä tässä maailmassa taatusti on positiivista, on Laila Kinnunen. Seuraavaksi Laila kappaleellaan 'Niin paljon kuuluu Rakkauteen'.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti