keskiviikko 6. marraskuuta 2019

Edistyslista 2000; Susisuvaitsevaisuutta & Susivihapuhe- Herr/Frau ÜberFeyris, Maa- ja metsätalousministeriö ohjeisti meitä juuri että susien sietämistä olisi edistettävä

Kuvahaun tulos haulle animesitaatit feyris

- Edistettävä? Ai ettei ihmispopulaatio pelkäisi niitä niin perkeleesti? Niitä helvetin ihmissyöjäpetoja?! Sietää!!! SUVAITA?! Noh..
Tähänkin on varmaan ratkaisuna se perinteinen. Valtion aivopesuosasto ottaa median kautta tavallaan kansalaista kädestä kiinni kuin lasta ja kertoo näin kärjistettynä että "oi kuule ne susihukkaset on niin lutusia ja vaarattomia, ei ole mitään hätää, kyllä voit ihan huoletta laittaa lapset oikoreittiä sieltä metsäpolun kautta koulumatkoille pimeällä. Ihania susia niiiih!!! hihihiiiii!!! ja perutaan sulta tuo aseenkantolupa ja annappa se haulikko tänne vitun huora, hihhihihi, ihanaa kun ootte nyt vihdoin sovussa tai annan 10000€ sakot vitun huora hihiih!"

Sitten toinen keino jonka voisimme ottaa käyttöön jollei edellinen tee vaikutusta; napataan muutama susi kiinni, lukitaan öbaut 50 kyläläistä kerrallaan ja ne sudet koulun liikuntasaliin tunniksi siedätyshoitoon. Ja aina seuraava satsi sisään. Jaetaan siis edellisessä kuussa postissa kansalaisille aikataulu ja järjestysnumero vaikkapa kaupunginosan ja koulujen mukaan jne.

Ja jos sen jälkeen joku vielä ei suvaitse sutta(tai on hengissä), niin uppiniskaisimmat sudenvihaajat laitetaan 2m x 2m häkkiin suden kera lähempää tutustumista varten.

Khjulla shiinä nuo sarjamurhaajiakin pahemmat susirasistit oppii vähän sitä suvaitsemista ja sietämistä.

Jollei tämäkään auta niin siirretään kokonaisia kyliä suoraan keskitysleireille tai teloitetaan vaan vittu kaikki ihan vittuillessaan, siinäpähän on esimerkkiä muille miten susia suvaitaan saatana.

Itseasiassa tätä liikuntasali/häkkikäytäntöä voisi laajentaa maahanmuuttajien suvaitsemiseen ja muuhun antirasistiseen työhön.Tai..
No onhan niitä monikulttuuritoreja ja mitä lie uggala-buggala-symposiumeja jo liikaakin.. Noh, hoida järjestelyt, nukutuspiikkejä mukaan ja susimehtälle! Poistukaa!
Kuvahaun tulos haulle animesitaatit feyris

- Jawohl frauherrjotain Übervampyrkommandant! Mutta entä susivihapuhe?

Kuvahaun tulos haulle animesitaatit feyris

Susivihapuhe? "SUSIVIHAPUHE?!"
hmm...
 Laitetaan suoraan saatana kuolemanrangaistus moisesta häväistyksestä.

over än outuser uploaded image


Spice And Wolf #01 Manga Oficial Panini


6 kommenttia:

 1. Suosittelen kaikille Azur Lanen ekaa jaksoa. Siinä tulee selväksi miten mukavia otuksia sudet ja ketut voivat ollakaan. Toisessa jaksossa on liikuttava kohtaus, kun Akagi hoitaa haavoittunutta Kagaa hellästi ja nuolee laumatoverinsa haavoja.

  Toinen kiva sarja on Kemono Friends, josta näemmä onkin tänä vuonna tullut toinen kausi. Täytyypä katsoa.

  VastaaPoista
 2. Susi oppi varomaan ihmistä muiden suurpetojen lailla luonnonvalinnan kautta.

  Susilauma arvioi ihmisen heiveröiseksi kaadettavaksi, joten ihmislaumakaan ei tuottaisi vaikeuksia. Sitten tapahtui jotain odottamatonta:
  ihmislauma olikin käsittämättömän tehokas tappomuodostelma.

  Susilauma olisi pystynyt helposti kaatamaan jokaisen ihmisen yksinään. Vaan nepä eivät koskaan olleet yksinään, vaan laumana joka pajatti koko ajan keskenään jotain.
  Ja se pajatus jollain ihmeellisellä tavalla yhdisti sen lauman aivan kuin yhdeksi kokonaisuudeksi, joka pystyi käsittämättömän tehokkaalla yhteistyöllä tappamaan suden toisensa jälkeen.

  Eloonjääneet opettivat pentunsa varomaan ihmistä:
  se on hirvittävän paljon vaarallisempi, kuin miltä näyttää! Ne jotka eivät tätä oppia sisäistäneet, eivät sitten päässeet jatkamaan sukuaan.

  Entä nyt? No, sudet tulevat ihmisten pihapiireihin röyhkeästi saman malliin kuin wanhoina hywinä aicoina.

  Aikoina, jolloin sudet eivät vielä tienneet ihmisen tuhoisan tehokkaasta yhteistoimintakyvystä. Se on toki edelleen tallella, mutta susi on fiksuna elukkana huomannut jotain muutakin:

  huoamannut, ettei ihminen olekaan enää niiden tehokkaiden toimijoiden tehokkaaseen yhteistoimintaan johtama. Vallassa onkin nykyään se huonoin aines, joka ei ole jostain syystä karsiutunut luonnonvalinnassa.

  Sudet eivät tällaisista sinänsä ymmärrä, mutta osaavat toki heitellä koepalloja hakuammuntana. Ne on heitetty, olemme haarukassa.
  Seuraavaksi saamme odottaa susi-invaasiota kotipihoillemme.

  VastaaPoista
 3. Aikoina, jolloin sisu kirjoitettiin Gifuna, ja veet oli kakkasia kaksoisweitä, WWWeee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun ei, vaan niinä aikoina kun esi-isämme läksivät auringon noustessa mammutinmetsästykseen.

   Esiäitimme jäivät luolalle keräämään kasviksia, antamaan pikkuisille vierihoitoa ja rintaruokintaa sekä riitelemään keskenään, luottaen siihen että miehet tulisivat takaisin erotuomareiksi lihataakat niskassaan höyryten.

   Saavuttuaan miehet komensivatkin ensi töikseen naisten riitelyn loppumaan. Jos siinä oli todellisia eripuran aineksia, ne käsiteltiin siinä saman tien.
   Sitten alettiin paahtaa mammutinlihaa.

   Sitten meni aikaa tuhansia vuosia, joiden mittaan ihminen oppi kirjoittamaan. Kaikki mikä on pielessä nykyään, alkoi tuosta.

   Poista
  2. Älähän nyt, Qroquius-oniisan. Ilman kirjoitustaidon kehitystä meillä ei olisi hyviä animesarjoja.

   Poista
  3. Animehan on piirrettyä? Mitä se kirjoitus siihen kuuluu?

   Poista