tiistai 19. marraskuuta 2019

Nuorten itsemurhat


Sakura Quest Confused GIF - SakuraQuest Confused What GIFs


Miten ne voi vähentyä kun ne ovat jo lähes nollassa?

Ei nuorten itsemurhat koskaan voi mennä nollaan, aina niitä tulee olemaan. Ja jos ne vähenisivät "muut" -käyrän mukaan ne menisivät miinukselle eli.. ööö.. nuoria syntyisi enemmän tai nousisi kuolleista?

Anime Confused GIF - Anime Confused Blush GIFs

3 kommenttia:

 1. Niin. Jos nuorten itsemurhat menevät miinukselle, kyllähän se tarkoittanee sitä, että itsemurhanneet nuoret palaavat taas elävien kirjoihin. Eipä tuota oikein muuten osaa selittää.

  VastaaPoista
 2. Nuorten itsemurhia saataisiin ihan mainiosti vähennettyä entisestään, jos tuhottaisiin peruskoulut ja kiellettäisiin ylisuojeleva kasvatus. Peruskoulut ovat vankiloita ja keskitysleirejä, joissa on vankiloiden ja keskitysleirien ilmapiiri. Jos erehdyt poikkeamaan joukosta käytökselläsi tai ulkoisilta piirteiltäsi, niin kohtalo on karu. Herkälle ja älykkäälle lapselle/teinille peruskoulu on vuodesta toiseen jatkuvaa paskaa ja painajaista, etenkin yläasteen osalta. Ylisuojeleva kasvatus puolestaan tukahduttaa kasvavan nuoren ja saa hänet tuntemaan itsensä huonoksi ja avuttomaksi. Tätä vielä ryyditetään sekä koulusta että kotoa saatavalla feministisellä paatoksella, joka tekee tytöistä valittavia prinsessoja ja pojista alistettuja b-luokan kansalaisia. Mielenterveysongelmiin ei saada ajoissa apua, koska koulussa syrjintää ei pysty todistamaan ja kotona on "kaikki hyvin"-kulissit pystyssä.

  Itselläni oli 16-vuotiaana elämänhalu mennyttä ja halusin kuolla. Ilman Luojaa ja Hänen suomiaan kavereita olisin kuollut oman käden kautta. Mielenterveysongelmat kuitenkin jäivät ja tässä sitä edelleen yli kolmekymppisenä mietitään minkähänlaista elämä mahtaisi olla ilman jatkuvaa ahdistusta, huonoa itsetuntoa ja masennusta. Haistakoon holhousyhteiskunta ja feministinen äitini pitkän paskan. Eiväpä, perkeleet, onnistuneet tappamaan minua.

  Onneksi onnistuin lopulta lähtemään Japaniin. Japanissa asuminen ja kevyt työskentely on antanut uutta valoa elämään ja päänsisäiset ongelmat ovat lievempiä kuin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen antanut kertoa itselleni, että itsemurhat ovat Japanissa varsin yleinen nuorten kuolinsyy; Japanin koulujärjestelmä kun on sosiaalisesti vielä väkivaltaisempi kuin Suomen.

   Miten itsetuhoisuutesi sammui juuri tuohonlaiseen kulttuuriympäristöön siirtymisen myötä?

   Poista