tiistai 23. kesäkuuta 2020

Sotilaallisesti organisoitu militarian, pahuuden, ja rasismin ihannointi

 

Ai blogikirjoitus? onks pakkooo ääähh... VOI VITTU.  Okei. let's gou.

Sotilaallisesti organisoitu militarian, pahuuden ja rasismin ihannointi oli jotain jota jopa (tripla-J, JJJ) Jünger (oi kato, tuli vielä yks jii) yritti selittää meille. tai ainakin meidän vanhemmille. tai ainakin. ainakin meidän.. hmm.. isovanhemmille. jotka on nyt kuolleet, kutakuinkin.

Mutta mitä jos ne eivät ole dead. vaan undead? Se ois jo hirrrrrveetä. Niinku.. yäk. Niinku hirvet. tai zombiehirvet. Undead zombie mauses. Eikun siis mooses? Moos? se moos joka jakoi sen meren ja jotakin egyptistä ja let my people go. Mutta kumminkin. Tärkein kysymys tällä hetkellä on:

Käsi ylös kenen mielestä der arbeiter on epäpoliittinen tutkielma teknologian luonteesta? Vai, tai; militarismem(voi ei, kirjotusvihre)-teknokraattinen ideaali, joka kasvaa avandgardisesta maaperästä, jota sinä ja minä ruokimme?


Tässä vielä jatkoksi pictures of war:

 




















4 kommenttia:

  1. Ymmärsin sen vittu-sanan. Muuten en oikein tajunnut tuosta tekstistä paljoa, varsinkaan viimeistä kappaletta. Saanko kuitenkin kommentoida jatkossakin?

    Animekuvista parhaat oli se saksalainen tarkka-ampujaeversti, sitten toi Daniel Craig, ja sitte toi viimeinen jota en tunnista. Mutta sillä on tissit aika hyvin esillä. Ja kissankorvat ja kulkuset. Se on kiva. Ei se mun mielestä ihannoi militarismia mitenkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vittu on hyvä ymmärtää. Oikeastaan, se on ainoita asioita elämässä joita on tarkoitus, ja tavoite ymmärtää. Ilman sitä, meitä ei olisi olemassa. Ihan tyhjä ois maapallo. Kaputt. Se ois outoa. Ois ehkä vaan jotain limalöllösiä alkueläimiä ja puita. Kasveja. Sitä sopii miettiä.

      Poista
    2. Kyllä näin on. Se kiinnostaa lähes kaikkia. Heteromiehet ja lesbonaiset haluavat sitä, transnaiset haluavat sellaisen, transmiehet haluavat siitä eroon. Vain homomiehiä se ei kiinnosta millään tavoin.

      Jotkut kokeneemmat väittävät että se on yliarvostettua. Minua vanhempina ja viisaampina Feyris-sama ja QK-oniisan lienevät oikeita henkilöitä kertomaan miten siihen pitäisi suhtautua ja mikä siinä on se taika.

      Poista
  2. Sota on julmaa ja ratsuväki raakaa.
    Niinpä kaikista järkyttävistä kuvista kauhein onkin tuo kuoleva jenkkihusaari lojumassa teräsratsuaan vasten, taistelua jatkaen mutta selvästikin housuihinsa urinoitsineena.

    Hänen animeversiottarensa vastaavasta tilanteesta emme voi tietää tarkemmin, koska hän pitää pullukkaiset reitensä yhdessä kuten kelpo dutterin kuuluukin.

    VastaaPoista