tiistai 29. syyskuuta 2020

"Toisinto" ei vaan siis "uusinta": Sarastus ja hipsterinatsit


- Herr... kommandant...Voisitteko... joulukuun kolmannen päivän kunniaksi kirjoittaa niinkuin siinä... aamunkoitossa kirjoitetaan. vai mikä se oli. Parahdus?

- Tarkoittanette Sarastusta, sitä hipsterinatsien partafasistista ihanuutta? Vaikkakin parahdus kuvaa heitä paremmin... Mutta siis sellaista soopaa suoltaa vaikka vasemmalla kädellä;

Hei Sarastuksen hipsterinatsit, te pikku mammanpojat.

Ideanne ovat kuin muodon, värin ja sanojen ulkopuolella
olevia raakalaisten sopertelevia puheyrityksiä. 

Missä tuli asuu, on vain kipinä.
Kiirastuli ei ota palaakseen,
ja feeniks käy sinisellä liekillä.

Joku kirjoittaa suurista vallankumouksista. Kukaan ei tiedä paljon. Kaikki haluavat jotakin. Mutta paljon asioita tapahtuu, ja sitten hetken tullen näemme, miten paljon kaikki yhdessä osaavat, kun vartiopaikat miehitetään elävin miehin.

Tiedämme teidän tahtovan paljon ja uskovan paljon. Mutta mitä te tiedätte? Mitä te osaatte?

Teidän verkanne on siistiä ja liikkeenne ja eleenne valmisteltuja ja huoliteltuja.
Se mitä teette, on vain palanen länsimaiden historian illankoiton väritöntä murhenäytelmää.
Autoimmuunisairaan viimeinen kuolon korahdus. Palokunta sammuttamassa jo palanutta taloa.
Ellette ala lämmittämään uuneja nyt, eurooppa on hävinnyt, tiedätte sen itsekin, ja sopertelunne on vain surullista itsekieltämisen sinfoniaa.

Siinä.. Kas siinä vitun sarastuspornoa. Jotain tuollaistako täällä pitää kirjottaa että saa huomiota uusnatseilta??..? Mutten kävisi kirjoittamaan mitään tuollaista, mutta jos kirjoittaisin, en tekisi siitä mitään joulukalenteriblogimerkintää, edelleenkin neiti adjutantti-fantti, ideanne on täysi PASKA. Tyhjää tällekin päivälle. Tyhjää jokaiselle päivälle. Pidän joululomaa blogailusta. Piste. 
 
 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Länsimaat ovat jo hävinneet. Vaikka joka paikassa on nähtävissä mihin suuntaan ollaan menossa, suurin osa ihmisistä äänestää edelleen vanhoja valtapuolueita joilla ei ole aikomustakaan lopettaa tätä. Ulkoparlamentaariset keinot taas eivät auta, kun mokuttajilla on puolellaan valtioiden koko väkivaltakoneisto ja media. Konservatismi on hävinnyt taistelun, koska kyllin moni ei halunnut herätä ja heränneistäkin moni äänestää yhä samoin kuin aiemmin, koska oma napa ja pelko omien etujen menettämisestä.

  Hurjimmat haaveilevat jostain Euroopan sisällissodasta. Ei sitä ole tulossa koskaan. Moni meistä uhoaa netissä, mukaan lukien minä, mutta kuka jättäisi mukavan elämän itsemurhayksiössä netin ääressä ja vaihtaisi sen karuihin sissioloihin ase kädessä, ilman tietoa mistä seuraavan päivän ruoka tulee? Ehei, mukavuus meillä kaikilla on etusijalla. Muslimeja tulee enemmän ja enemmän, ne perustavat omat puolueensa ja vakiinnuttavat vähitellen paikkansa parlamentissa. Heitä tulee lisää, kunnes he kykenevät ottamaan hallintaansa aivan kaiken. Sitten se sisällissota on myöhäistä, eikä sitä enää voi sytyttää. Ja silloin on meidän vuoromme lähteä turvapaikanhakijoiksi. Suomalaisille löytynee Itä-Karjalan korvista reservaattialue.

  VastaaPoista
 2. Noilla Sarastuksen tyypeillä on se karmiva heikkous meihin kasvottomiin nimimerkkeihin verrattuna, että he joutuvat julkaisemaan julistuksensa omalla nimellä ja naamalla.
  Se on jossain määrin omiaan hillitsemään uunien lämmittämisvaatimuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sen takia he ovat pelkureita ja tulevat aina olemaan. Kipu ja inho, ja pelko työpaikan menettämisestä.. Samaa tapahtui kautta historian ja tulee tapahtumaan yhä ikuisesti.

   Poista