perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kawaii, Komisario Palmu
Tättärää-däng-däng, tapahtui viime jaksossa--

Kuukausi ennen vallankaappausta Ukrainassa,  Obaman fasistit hyökkäävät valtiojohdon turvajoukkoja vastaan, teurastus.

"Kawaii, komisario Palmu. Ymmärrättehän suunnitelman moiseen alkaneen jo vuosi aikaisemmin, 2013, yhdysvaltain Kiovan lähetystössä? Oikeastaan tällaista uumoiltiin jo vuosikymmeniä."

Kuka tahansa taho joka asiaa tutkii, kertoo; kyseessä on vallankaappaus.

Mutta mistä johtuu tämä hiljaisuus- suus-- suus..No minäpä kerron; totuus ostetaan, hiljaisuus koijataan, kynttilät puhalletaan sammuksiin ja huoneessa pysytään hiljaa kunnes neiti aika soittaa puhelimeen. Tehkää hyvin, saatte polttaa yhden, mutta varjostakaa tulipäätä kämmenellänne tähän tapaan, saanen näyttää?


Mihin jäinkään, niin--
 Obaman tuhotiimi kaappaa vallan Ukrainassa, ja valitsee uuden johtajan 22 päivää ennen kuin moista pitäisi edes tapahtua virallisesti Ukrainan parlamentin taholta. 

"Tämä edellinen vaikuttaa sellaiselta jätkältä, että me varmaan voidaan savustaa se ulos"

Ukrainan ruhoa ryöstellään aristokraateille amörikan mantereelle ja sen liittolaisille.


"Mutta äiti en halua, äää"--

- Se on menoa nyt Jesse.
Colt Police Positive Special välähtää sivukäytävällä ja Pinkertonin salaiset asiamiehet istuttavat marionetit paikalleen aukomaan suitansa. Haistatko otsonin?
"Älä istu ikkunan lähellä, ne ovat jäljilläsi."

Venäjä pelastaa Krimin viime hetkellä sekopäisen amerikkalaismafian kynsistä. Kansa hurraa, mafia vaatii sotaa, kukaan ei tiedä missä mennään.

Kuuluuko Pinkerton vain ruotsalaisen Securitaksen konserniin? Kannattaako Ukrainaan lähettää lauma masturboivia apinoita?Rasvainen raha vaihtaa omistajaa, ja Yhdysvaltain vallankaappausta ei paljasteta eikä voida paljastaa lännen mediassa, koska se vaarantaisi Venäjään kohdistetut sanktiot, NATOn sotavalmistelut Venäjää vastaan, ja tällöin sotajuutalaisilla ei olisi enää mitään vedenpitävää syytä tai perustaa hyökätä ryssälään.

Kalut on rasvattu, tykit rihlattu, hanskat vedetty, pullot korkattu, neitsyet kaadettu. Käyttäkää perintönne, tuhlatkaa säästönne, toteuttakaa unelmanne, juokaa viikko putkeen;
kohta rajalla rämisee.Kuka oli mies joka näytti olleen ajelulla juuri tuona kohtalokkaana iltana ja palanneen illalla joskus kymmeneltä aika rähjääntyneen näköisenä?

Montako kaljaa olen juonut tänään? Kuka olen? Mikä puoli ylöspäin, onko se särkyvää, vakuutettu?

Kaikki tämä selviää tässä jaksossa. Tättärää-däng-däng, nyt alkaa,

Kawaii, Komisario Palmu.
Mutta sitä ennen hieman kevyttä musiikkia.
Seuraava osa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti