perjantai 10. kesäkuuta 2016

Kawaii, Komisario Palmu IITervetuloa takaisin, hyvät kuuntelijat. Ja siinä siis kuulimme Heikki Kinnusen isosiskoa, Laila Kinnusta... (kukakö? mitäkäkö?aaro? eero? väri? missä vuodessa olemme? ai hitto. Onko Kukaan Kinnusista edes syntynyt? MONTAKO??? Kiitos..).  Öhöm, hyvät kuullijat, ja anteeksi artistihan on siis Eero Väre kappaleellaan Back to the Future, laittakaahan siis piltit DeLoreanin replikat kesäkuntoon koska Eero lähetti teille kirjeen jo 160 vuotta sitte, senkin nuijat, pitääkö se..
 (..ai perkele.. anteeksi.. lipsahti taas.. meneekö tämä lähetykseen..? Mikä vuosi nyt on? 19** mitä!!? Blokkaa mikki?.. kuuluuko tämä läpi? voi vittu.. odota pelastan.. öö sanon jotakin ootas--.)

Kappalehan oli nimeltään 'niin paljon rakkauteen', joka on käännösiskelmä jostakin ulkomaalaisesta laulusesta, tätähän en saisi sanoa, koska ennen maapallomme kattavaa viestintäkonelaatikkoa joka tullaan tuntemaan nimeltä planet wide extroweb, nämä levy-yhtijöijen koijarit voivat luoda itoleita ja laulukuninkaita ja lauluja, kopioiden ulkomaan hittitehraiden lauluja, ja väittää niitä vaivihkaa omikseen tai yhdistää tiettyyn artistiin, ONKO SE SINUSTA REILUA?? Kuka tahansa voi laulaa covereita. SAATAN (..Niin siis mainitsinko TAAS silti laila kinnusen laulun? Ai perkele.. No ei ne huomaa mitään., ehkä) JA JAAHAA!!! Mutta miksikö kerron tämän potkujenkin uhalla? Koska tämä..

On..

KAWAII, KOMISARIO PALMU!!!!!!! Mitään ei salata, mitään ei piilotella, kaikki lätkäistään pöytään NYT JA HETI. Lapset, naiset ja idiootit pois ration erestä, on aika.

Komisario Palmu ja Savuava Ase!!

Jossa mitään ei jätetä paljastamatta! Ei edes tilinauhaani joka näyttää tällä hetkellä muutamaa sataa markkaa.

Illan jakso - Komisario Palmu ja Savuava Ase


Sitä ennen, studiossamme vierailee tuttuun tapaan Aatos Mikkelson, ja hyvät kuulijat: katsaus vanhaan kirjasuomeen. Ole hyvä, Aatos.

- Kiitos. Puhunko tähän torveloon? vasnii.

Ei ole Ämmän ähkymistä, cosca on Äijän pää sylisä, Äijän parta parmoilla.
..Kyllä culda cuiscutelles; ehkä huora huomeldain. 
..Oluessa ollesani calua minulla kyllä; olu päästä olkene, calu cauwas culkene. 

- Kiitos, Aatos. Sitä on homeisia opuksia tongittu, onkos, vainkos?
- On tongittu, onpati on
- Niinhän se on
-Niinhän se on, ei voi ollakaan
- öö.. seisooko sinulla kun tongit?

ÄLÄ VASTAA KOSKA NYT: Komisario Palmu ja Savuava Ase. OLETKO VALMIS?!?!?


Mutta sitä ennen, hieman kevyttä musiikkia (hiljaa, ei ne tiedä että se on 60-luvulta, me voidaan tienata tällä. otetaan joku pikku laulajatar tai suomifilmitähti ja laitetaan laulamaan, ymmärrätkö mitkä rahat tästä kääritään. me tienataaaan!!! idiootti.. uuhrghh)


 (edellinen osa täällä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti