torstai 30. kesäkuuta 2016

Hyperloop niggas



ai ai aiiiii, pendejo...

On teillä piru vie eeppiset tulevaisuuden näkymät, mutta yksi mikä puuttuu aina noista kuvista - 'taiteilijan näkemyksistä', on 200 refugeetä tms seisoskelemassa.. riehumassa.





Kaikki futuristinen roska mitä kuvittelettekin, hautautuu pahuuteen ja eläimelliseen käytökseen. 
Sitten saamme lukea sellaisia otsikoita kuin vaikkapa 'viranomaiset vaikenevat hyperloop-raiskauksista'.
'Maglevradan asemien vartijat peloissaan'
'Marsin siirtolaiset ahdingossa'
'Yhteys Marsin siirtokuntaan poikki'
'Alpha Centauri Bb - nyt virallisesti muslimiplaneetta'

Kaikki kaunis hukkuu saastaan, vastakkainasetteluun, sensuuriin.




 Ja ketään älykästä ihmistä ei jää jäljelle pitämään infrastruktuurista huolta. Vain apinan lailla käyttäytyvät sekopäiset laumat pomppimassa raunioilla, asuen hyperloopin paneeleista kyhätyissä tönöissä ja maanalaisissa hökkelikylissä.
Sateisen kesän koittaessa ja viemäreiden tukkeutuessa, 100000 noista laumaeläimistä hukkuu metrotunneleihinsa. Sinne ne jätetään lillumaan, koska kukaan ei tiedä mitä tehdä veden poistamiseksi.





Scifileffojen/kirjojen futuristiset näkymät, täynnä laumoittain riehuvia tummaihoisia... Missä viipyy sellainen elokuva joka näyttäisi meille millainen OIKEA tulevaisuus on. Apinoiden Planeetat osuivat hyvin lähelle. Jäämme tarkastelemaan kehitystä..

Ehkä nämä raivoavat apinalaumat jättävät muutamat valkoihoiset jonkinnäköisiksi teknologiaosaajiksi. Aivan kuin tv-sarjassa 'Dubain Lentokenttä..'







 Alistettuja torakkamaisia nörttejä jotka pitävät huolta ilmastoinnista ja länsimaisesta viemäröinnistä sillä aikaa kun isäntä miettii keneen haaremistaan seuraavaksi insertoisi valloittajan siemenensä.

Valkoihoisiakin täytyy tietysti saada lisääntymään pienissä määrin, muuten hajoaa infra. Mutta sehän hoidetaan jonkinnäköisissä synnytystehtaissa, joissa valkoiset eukot on sidottu riviin ottamaan vastaan seuraava keinohedelmöitys valkoista, lypsettyä/kastroitua siementä.



Tämähän on siis se lopputulos mitä naiset haluavat refugees welcome-vouhotuksellaan. Totaalinen, kiihottava alistus. That's what women like.
 






Breeding machines for the master... uuh sexy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti