perjantai 24. kesäkuuta 2016

Kesä, jee, ihku kesä jeeTerve, se on uusin geneerinen BELLA-BLOGISTI tässä. Feyris ryhtyi nyt lifestyleblogaajaksi. Ihanaa. ihkua.


Persettä kiinteyttelin tuossa ja tuota. Tuoreruokaa, pastellisävyjä ja papulimaa!!!

Ja ai ai kun pääsee grillaamaan. "KASVIKSIA". Pääseehän sitä talvellakin tietysti mutta...

Juhannus on jee.

Linnut laulaa. Tuolla piipitti äskettäin korppikot..mustarastas. On tämä niin perkeleen hienoa. Kaikki on hienoa kun kaikki on ystäviä ja.. "Matkustelin ympäri eurooppaa.." "uusi tatuointi.."

On se niin pirun mukavaa kun uloskin lähtee niin ei helvetti tarvitse laittaa kaulaliinaa, takkia, kaksia housuja, jotain vaikka korvaläppiä.


Toisaalta..Ajatus ei oikein luista. Ei tämä ole edes tyhjän paperin kammoa, en ole koskaan potenut sellaista.. Ei synny nuottiakaan.. Ei jaksa kirjoittaa, säveltää.. tuijotan ruutua kuola valuen.. Kuuma... helvetti..

Kierrän kehää vesihanan ja/tai kahvinkeittimen ja tietokoneen välillä, tokaisten joka kierros kissalleni "äbäläwäbälä"-- erästä herra Hakkaraista muistellen, johon Komentaja Kattila the Hun, tuo Maukunaattori, aina vastaa 'kurr..?', kenties tarkoittaen ihmisten kielellä '.. master.. master.. have you lost your mind?..' Tämänkö takia ne on Euroopasta alaspäin niin saatanan tyhmiä.

Sirkat sirittää pääkopan tyhjässä salissa. Kuuuumaa....

"hei haloo haloo. Jaa soitin vaan kun täällä on niin kuuma, että onko sielläpäin suomea näin kuuma? forecan sivuston mukaan siellä on kuuma.. ai siellä on kuuma..
 joo. eikö olekin inhottavaa kun on kuuma.. ai ei.. jaa täällä on inhottavaa ja kuuma." 
Aivan kuin korpit kyttäisivät television päällä, raakkuvat pilkaten jumettavaa taiteilijaa, paskovat nuotti/lyriikkayritelmien päälle symbolista korjauslakkaa...

Ah anteeksi se oli vain lämpöhalvauksen oireita.  KUUUMA.

Tältä varmaan tuntuu olla se kuuluisa kuolaava juntti kauppajonossa, joka kääntyy hitaasti ympäri ja sanoo "täh?", kun sille yrittää puhua. Tai neekeri.

Toukat ryömivät ruumiinaukoista sisään ja ulos. Iho valuu, aivot sulaa korvista. Perkeleen kuuma..Olenko edes elossa. on niin kuuma... Mikään ei kiinnosta. Luovat ajatukset kuivuvat kokoon kämmenen kokoiseksi kuraläntiksi.

Persehikeä, limainen naama, jalat haisee. Kuuma. Raivo kasvaa.
Tuttu kirjautui lataamoon koska sai kuvia päähänsä joissa hän puukottaa läheisiään. Mitä ihmeellistä siinä on? Sehän on vain luovan mielen tyhjäkäyntiä. Kirjoittelisi enemmän vaikka kauhutarinoita aiheesta.
Itse poden moista muutaman kerran kuukaudessa, se on upeaa. Siinä vain jäävät kesyt puukottelut toiseksi. Ovat niin alttiita vetämään lääkkeitä naamaansa mitä pienimmästä asiasta. Jos et muistuta keskivertoa, paperinohutta amerikkalaisen romanttisen komedian jutkua muotiblogaajaa, niin tadaa olet virallisesti hullu, ja sinun täytyy popsia lääkkeitä. Ei. Älkää koskaan sörkkikö aivoja kemikaaleilla.

Asuttiin aikoinaan balkanin tienoilla muutama vuosi. Siellä kun kytee vanhaa juopaa ja sukuriitoja, aina, ja ikuisesti tulee kytemään, niin siinä sai nuorena kokea tahtomattaan kaikennäköistä jänskää. Vaikka sanoisi ei, niin joko lähdet mukaan tekemään jänskää tai sitten käypi itselle jänskästi. 

Jaa, eksyin aiheesta, on niin perkeleen kuuma.. naapurin pihalla koirakin jaksaa haukkua saatana ja kello on yli 22.00, eli hiljaisuus jos asuttaisiin kerrostalossa. Jos tämä jatkuu vielä pari päivää, menen viskomaan myrkkylihoja pihalle keskellä yötä.JA EI TÄSSÄ MUUTA! Iloista juhannusta kaikki ihanat Bella-Blogin lukijat! Kesä on ihanaa, ja ihanaa on kun pääsee uiskentelemaan!


Lillumaan..Kasvot alaspäin..Liikkumatta.. Kunnes perään heitetään magnesiumsoihtu.

 
Sitä luulisi öljyisessä vedessä kelluvan, palavan ihmisruumiin lihan tuoksuvan autopajalle ja grillaukselle, mutta joku kai itse tilanteessa saa hajun vääristymään sairaaksi.. oksettavaksi... puistattavaksi.. 

Hyvää juhannusta!


Polttakaa kokkoja!


Heittäkää niihin...


Ruumiita..


© BELLA-BLOGIT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti