lauantai 2. heinäkuuta 2016

Brexiteers Cyka Blyaaaat Inverted


No helvetti ei minulla ole oikeastaan mitään sanottavaa aiheesta.. Brexitin herkullisin ironia on nähdä vasemmistolaisten, anarkistien, marxistien pitävän puolta globalistitörppöjen™ ja finanssiherrain™ eikä 'työläisten' kanssa. idiootit nykyajan natsit... idiootit!! "antifasistit" HAH!

Mutta, haluan nähdä koko kuvan enkä noteerata pienia tapahtumia. Takertuminen ja pilkunnussinta hävittää ihmisestä universaalisen viisauden. Odotetaan rauhassa eikä viisastella. Brexit on maailmanhistoriassa niin mitätön kusiluikun kilahdus että kerron sen vaikka improvisoidulla runolla, 4 sekuntia aikaa ööööö.. vaikkapa:

Brexit this,
brexit that,
i go fap,
and then pet my cat.

.
.
.lähde

on yhtä kuin =

"Brexiteerit ovat läskejä, rumia, tyhmiä kakkapäitä koska eivät ole samaa mieltä itseni ja isäntieni kanssa"  ...Ja viesti ei muuttuisi mihinkään.

Lapselliset päiväkotitason lällättelyt eivät enää toimi isoon osaan kansaa.

Kannattaa kysyä ja kuunnella. Miksi Brexit on mielestäsi huono. Miksi kansallisvaltioiden eurooppa on huono asia? Miksi valkoihoisuus ja köyhyys on huono? Vastaukset ovat kuin lampailta joita kovasti kiinnosti nationalsozialismus joskus kauan sitten.

On lapsia, ja on lapsen tasolle jääneitä orjamaisia miellyttäjälampaita jotka tekevät mitä tahansa kuuluakseen joukkoon. En minäkään lapsena halunnut olla tyhmä kakkapää. Hirveä nöyryytys.

 Aikuisia muurahaisen viisaudella varustettuja ihmisiä jotka loukkaantuvat tai kokevat itsensä ulkopuolisiksi elleivät kuulu jonkinlaiseen Borgien kollektiiviin.

Ei juuria, ei kansallista identiteettiä, ei ylpeyttä, ei perintöä, ei heimoa, ei kansaa. Vain pelkkä robotti. Sitten keksitään termejä kuten "vihapuhe", "rasismi", jotta saadaan pelotella näitä borgeja..
.
.


^tuostapa tulikin mieleen; kaunis ja kriitikoiden kuolaama scifi painovoimankumoamisdraama Patema Inverted näkyy ilmaiseksi watchcartoonsonlinessä:

http://watchcartoonsonline.eu/watch-patema-inverted-2013-full-movie-english-dub/

Muista tietenkin klikata english SUB eikä english dub. Itse en ole vielä ehtinyt tutustua rainaan mutta voi pojat synopsis on upea. Ehkä se on täysi paska. Aikuisten piirretytkin voi olla joskus paskoja.


In the near future, scientists attempt to harness Earth's gravity for energy. The experiment fails and results in the devastation of much of the surface: nearly everyone and everything is thrown into a reverse gravity field and sent flying from Earth. Patema is a respected teenage girl who lives in a society that dwells underground. The subterranean community imposes rules to keep its members away from "danger zones" in the tunnels that surround the community.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti