perjantai 8. heinäkuuta 2016

Krääsäpläjäys #6753

Odinin kirjoittelusta ei tutkintaa - Rikoskomisario Ismo Kopra

Niin, ei vielä.. Tuntuu tutulta...:Juutalaisen vastarintaliikkeen kirjoittelusta ei tutkintaa - SS-Gruppenführer Jürgen Stroop

Sicariin kirjoittelusta ei tutkintaa - Legaatti Cestius Gallus

Puolan Kansallishallituksen kirjoittelusta ei tutkintaa - Agentti Matvei Golovinski.
.
.Data: Captain! Sensors are picking up huge amounts of copyright infraction, coming from sector nyannyan seven.

Picard: On screen
Geordi: wow.. Look at all those sexy anime ladies. I wonder from what tv-series they are. That cute cat and robot is from Nichijou, that I'm sure.

Data: Anime? Searching... '20-21th century earth, japanese animation mainly for adults and teens.' Nichijou, sir. Why do you watch Nichijou.

Geordi: It's few years now. But I remember how amazingly absurd it was; the obvious robot girl was pretending to be a human, and the talking cat had to pretend he was a ordinary cat. And everyone maybe knew what they were. It is just like our every day life with our masks and...

Riker: Geordi.. I recommend you to shut up, you blind nigger

Geordi: "Shut up...?" Yes sir!  (...but shut up...??!)

Riker: Captain, is there something wrong?

Picard: ..It cannot be. ...It is Feyris Nyannyan... I thought I killed it already. All power to warp drive, ensign, get us out of here, maximum warp!

Worf: CAPTAIN THE COPYRIGHT VIOLATION LEVELS ARE STARTING TO BREAK THE SUPERSTRUCTURE. ENTERPRISE CANNOT HOLD IT ANYMORE.

Crusher: Setting course for neutral zone sir.
.
.
Valtion propagandatoimitus tiedottaa.

Kannatatko eroa EU:sta?

Mieti tarkasti, sillä seuraamukset olisivat kauheat:


Ruoaksi vain ja ainoastaan joka päivä:
Perunamuusi ja nakkikastike


Autosi:
 Nissan Cherry 1985


Juoma:
Kraanavesi, keskiolut

TV-kanavat:
Yle


 Vaatekauppa:
Minimani 


Lomakohde:
Ruunaan Retkeilykeskus, Lieksa

Radion soittolista:
Irwin, Seitsemän seinähullua veljestä


Tämä impivaaralainen kooma odottaa sinua EU:sta eroamisen jälkeen! Mieti vielä kerran äläkä valitse väärin!.
.
.

Vihavainen ei varmasti blogihistoriansa aikana ole kertaakaan astunut sontaan, mutta sitä tapahtuu tottakai parhaimmillekin, en vain olisi halunnut uskoa.. sniff.. yhy.. buuhuu... voi itku..

"Raskas metallimusiikki, josta hauskuus on kaukana, vaikuttaa ilmeisesti lapselliseen psyykeen samoin kuin kaikki kummitustarinat. Siinä on jotakin ihanan karmivaa sille, joka kuitenkin oikeasti tietää olevansa turvallisesti äidin vieressä."

Luin äskettäin futility closetin blogista säveltäjästä joka haukkui 'ällöttävän' nykymusiikin. Juttu tapahtui 1600-luvulla..

Eli nyt nyt setä, suuta soukeammalle. Aivan yhtä lapsellista metallispeden musa on kuin vaikkapa Die Walküre, mozartin Requiem, broadwaymusikaalit, jne... Samanlainen ihmistyyppi siellä puurtaa kummitustarinoita. Nykyään se on vain niin että pitkän kouluttautumisen sijaan kuka tahansa vähänkin romantiikannälkäinen voi napata kitaran käteen ja synistin viereen luomaan niitä kummitusjuttuja.
Hyviä kummitustarinoita kerrottiin myös ihmiskunnan alkuhämärässä, ja sitä hommaa varten kysyttiin varmasti heimon parasta kummitustarinoiden esittäjää. Aika lapsellista, eikö? Kantrikin on perkeleen lapsellista:
.
.
.
Päätämme pläjäyksen mehujäillä. Oi herramme, meitä on siunattu. Aamen. 


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti