torstai 14. heinäkuuta 2016

Ratings- Herr Kommandant Feyris, blogin katsojaluvut ovat laskeneet tasaista tahtia


-  jaajaa. Mitä ne sellaiset ovat?

...14, 7, 20, 16


-  Ovat laskeneet jo pari kuukautta.. Feyris...


- No sitten laskee, oli syy mikä hyvänsä. Olkaas nyt. Mietin kenonumeroita. Jos valitsisi päivämäärän.. kellonajan.. vuosiluvun..? Kello on 19.30.  joo hyvä..

Ja hei jos tekisin tätä roskaa lukijoiden toivossa huomiota keräten niin luuletko että jakelisin hakaristejä, kirosanoja, asiattomuuksia ja ikäviä totuuksia? Tämähän olisi täynnä perkele muotia, seksiä, kitaroita, ruokaa, laivstailia vai mitä se on. Hmm... Rommelin syntymäpäivä.. 15, 11, 91. Eihän keno mene ysikymppiin asti. hmm..

  - Ehkä voisit jaella kuvia kuumista piirretyistä naisista?


 
 - En minä perkele alennu sellaiseen. Olisin ihan sellout. Muutama ihminen tajuaa lukea tätä blogia rivien välistä, ja melkein pitää lukemastaan. se on ihan tarpeeksi. Kirjoitan jo geneeristä asiablogia, minne tungen kaiken ylimääräisen tajunnanvirran? Katsos täytyy olla joku outletti kun on sekavaa asiaa toisinaan. Ei viitti facebookissakaan kavereita kiusata, menkööt koko kansalle täällä.

hmm.. panzer 38. Kissani ikä, 1*. Tiikerin tykki; KwK 36 L 56. Alkaa olemaan numerot täynnä! Unteroffizier ja Feldwebel, kertokaapa vielä ikänne?
  <3 Wehrmacht

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti