keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Ydinsotaa pukkaa taasRoskalehti Sun:Russia Insider:No enpä nyt tiedä. Ei mikään valtio halua muuttua radioaktiiviseksi tuhkaksi vain siksi että haluaisivat korostaa että nyt ollaan tosissaan. Sitäpaitsi on meillä tärkeämpiäkin aiheita. esimerkiksi.....

KELAn johtaja.. Vihapuhe.. "Ilmastopäästöt" (mitä ikinä se tarkoittaakaan, typerä termi), pääkaupunkiseudun liikennejärjestelyt, eläinten oikeudet..
Ydinsota on pientä näiden katastrofien rinnalla. On on, ihan oikeasti, parikymppinen pikkulikka jakeli jotain esitteitä ja kertoi niin.

Noh. On aika taas vilkaista säilyke+vesivarastoa, kun niin tuppaavat pelottelemaan ihmisparkaa. Selviytymiskamojen vilkuilu luo lohtua.

Antaisivat mennä jo. Räjäyttäisivät koko perkeleen pallon pillun päreiksi. 'pppp.' Ei tarvitsisi stressata.
^Tuulen laakson Nausicaä


"Lastenelokuva Tuulen laakson Nausicaä ei ole, mutta se sopii hyvin kaikille lukutaitoisille, jotka eivät varjojaan säiky. Muutamia verenroiskeita ja pelottavia näkyjä enemmän huolestuisin niistä animaatioista, jotka kertovat hyväätarkoittavista riemuidiooteista, jotka onnistuvat typerissä tavoitteissaan vahingossa."
- Yle 

2 kommenttia:

  1. Kyllähän Pohjois-Koreassa on jonkin verran aineksia tällaiseenkin. Poliittisen eliitin täytyy ymmärtää, ettei systeemi voi pysyä enää kovin kauan pystyssä, eikä heitä erityisemmin houkuttane ajatus päätyä roikkumaan lyhtypylväisiin.

    Voin melkein nähdä sieluni silmin ohjusbunkkerin, jossa vanha kenraali istuu yön hiljaisina tunteina hivellen peukalollaan punaista nappia, joka lähettäisi kaiken mitä on Etelä-Koreaan ja Japaniin. Maasta pakeneminen, varsinkin omaisten kanssa on vaikeaa jopa hänenkaltaisileen nomenklatuuran jäsenille ... Pitäisikö painaa nappia ja poistua historiaan palamalla kunnian tulessa USA:n ja kumppaneiden vastaiskussa...

    VastaaPoista
  2. jep, karmivinta on että moisista ilotulitteista on vastuussa yksi pieni ryhmä ihmisiä tai jopa se yksi vanha kenraali

    VastaaPoista