lauantai 1. lokakuuta 2016

Nuuskintaa / Clint Eastwood / Vapaalla


- Feyris-san... Herää... HERÄTYS. Hei...
Havaitsimme taas karvahattutason nuuskintaa blogin liikenteessä. Eräs on todella kiinnostunut sinusta..- Eööhhrgh... Minulla on nyt vapaata.. Jollei nuuskija ole commie-kun niin anna olla.. En jaksa ajatella aihetta. Vasta jos jotain tapahtuu.Ihme kyttääjiä.Mutta kytätköön. Minä vietän vapaata, ja oli sen verran raskas viikko takana etten aio edes blogimerkintää kirjoittaa kyttäämisestä tai vapaan vietostakaan.

Nimittäin vapaalla pelataan, juodaan olutta. katsotaan elokuvia eikä kirjoitella paskaa nettiin.

Nuuskijoidenkin kannattaisi käyttää ainakin viikonloppunsa paremmin. Vaikka menemällä elokuviin katsomaan Clint Eastwoodin uusin ohjaus.

Tom Hanks + Clint. Mikä voi mennä pieleen? turvallinen kaksikko.

Aiheena Hudsonjoen lento-onnettomuus. Tai no.. pakkolasku ainakin.
Olen katsellut vuosien varrella kaikki mahdolliset NTSB:n jne animaatiot ja rekonstruktiot aiheesta; tässä yksi hyvä:

 Olettaisin Clintin uutuuden olevan taattua laatua. Clint on harvoin astunut paskaan. Paitsi ne apinaelokuvat ja... joo.


Kelly's Heroes.. Vaikka siitä löytäisikin jotain mistä pitää kiinni, niin Sutherlandin rooli alkaa näyttämään Aake Kallialan pulttibois-hahmoilta (se.. sukeltaja.. tms), ja sitten vain ahdistaa..
 


- Lauula... laula

- No enhän minä nyt tässä..

- LAULA!!


.
.
.

- Jaha, siinä siis väsyneen muusikon mietteitä, hyvät kuuntelijat. Tuntui todellakin hyvin väsyneeltä jaksolta, se ikään kuin rimpuili ja sätki eri suuntiin eikä oikein lähtenyt lentoon vaan nukahti lopulta takaisin sängylle kummalliseen asentoon, kuin olisi siivet hieman repaleisena tai pari jännettä poikki. 
Siinä se nyt sitten makaa koko teos, kuin tuulen kokoama risukasa sateessa. Jossain internetin syrjäkolkassa. Ihan sään armoilla.

Noh, se on esiintyjän elämä sellaista, epäsäännöllistä, ja alkoholin väärinkäyttöä, niin on hyvin ymmärrettävää että kuolettavan väsymyksen ja skitsofrenian rajoilla joskus he vetelevät. Pyörität persettäsi, ja flirtttailet kiertueella yleisölle ja tulet takaisin kotiin ja yrität siinä päästä taas normaalirytmiin.

En minä ainakaan sellaiseen pystyisi, sen takia näihin radiohommiin ryhdyinkin, on vähän samanlaista muttei yhtä tappavaa. Juu, kaikkihan jotain soitinta kokeilevat nuorempana mutta ei sitä touhua monet jaksa harrastelua pidemmälle.

Kyllähän minäkin välillä vielä kitaraa rämpyttelen iltaisin levyjen tahtiin, jopa täällä lähetyksessäkin jos muistat rakas kuuntelija.

En tosin millään muista mikä laulu oli kyseessä.2 kommenttia:

  1. Kelly's Heroes... Täytyypi kurkistaa. Vois käydä ostamassa pullon viinaa palkinnoksi kun pääsin vihdoin takas siihen sarjaan, joka käy punnituttamassa itsensä neuvolassa. Ja sitten hihitellä hölmöä komediaa. Se voisi toimia.

    Etenkin kun en ole mitään Pulttibois:ia nähnyt minuuttiakaan. Onko se joku suomalainen TV-sketsisarja? Viimeinen sellainen, mitä koskaan katsoin taisi olla... Spede-show, silloin joskus 70-luvulla.

    VastaaPoista
  2. Saat anteeksi tietämättömyytesi, rahvas, rakas turkkuulaeenen; Pulttibois oli veskun ja speden sketsidemo jostain vuodelta 1979. Se ei jostain syystä toiminut, innostanut, tai lähtenyt lentoon. Asia hylättiin mainosTV:n puolelta, täten huomattiin sen takia; eräs nuori näyttelijä, aake kalliala otti asiasta kiinni; maskeerasi itsensä sukeltajaksi, ja teki tilannekomideaa, tai jotain sitä vastaavaa. Näin on sanottu, ja uskon, koska luin niin.

    VastaaPoista