torstai 23. helmikuuta 2017

död, kuollut sivilisaatioKelvoton ihminen palkitaan, parasta rangaistaan..
Koulutusjärjestelmä levittää harhakuvia..
Byrokratia on taakka eikä voimavara...
Oikeuslaitos edistää epäoikeudenmukaisuutta...Järkevät ihmiset joutuvat elämään helvetissä, vaikka tosin kyltissä lukee taivas. Oppimista riittää, ja se on helvetillistä itsensä tyhmentämistä. Yhteiskunta täynnä narreja jotka ovat orjia omille tunteilleen, eivät omaa minkäänlaista häveliäisyyttä, kunniaa, ja kykyä ajatella selvästi ja kirkkaasti.Tyrannian ja vääryyden aikakausi, jossa identiteetin katoamisen myötä ihminen rämpii eksyksissä yrittäen saada otteen jostakin, joka ennen oli itsestäänselvyys, mutta jota edes vanhemmat eivät osaa enää kertoa ja opettaa. Lapsi ja nuori ei saa minkäänlaista vakuutusta siitä että hän olisi henkisesti turvassa ja vakaalla pohjalla.

 
Vanhemmat ovat kykenemättömiä luomaan minkäänlaista kivijalkaa, kompassia, moraalia, jotka poistaisivat eksyneisyyden tunteen. Kuvaan astuu kultit, vihainen, mädäntynyt politiikka, tatuoinnit, huumeet. Itsetunto perustuu ulkonäköön ja kaveripiiriin. Mikään ei ole pyhää, vain puolijumalat.Kollektiivinen dementia. Kaaos, väkivalta, köyhyys. Yhteiskuntamme on vanha, rikki, dementoitunut. Se ei ole enää vahva, itsenäinen. Kukaan ei halua uhrata itseään yhteisen hyvän puolesta.

Ja niinkuin dementoitunut ihminen, myös yhteiskunta näyttää ulkoapäin ehjältä. Ehkä se on korjattavissa...


...Se ei ole korjattavissa, mätä ja korruptio on juurtunut niin syvälle että edessä on vain hidas järjen katoaminen, kuolema. Narrit, pelkurit ja laumaeläimet ohjaavat yhteiskuntaa. Kaikki on ohi. Barbaarit huutavat porteilla, portinvartija antoi heille avaimen, ja sai vastalahjaksi pienen pussillisen kultarahoja.
 


T; Mengy-kun


 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti