maanantai 13. helmikuuta 2017

Viikon uutiset


- Heheeeei, minä olen Jukka Lindströmin negatiivi, ylösalaisin ja peilikuvana, ja tässä viikon uutiset, suomen väsynein ja korrektein veruke huumoriohjelmaksi vuosisadan hulvattomin "satiiri", mitä nyt sääntöjen rajoissa voi olla. Eli vähän kuin menisit uimahalliin vauvojen altaaseen syvänmeren sukellustaitojasi esittelemään.
Taitoa on, mutta annetut raamit ja rajat eivät riitä. Mutta minkäs teet, tykkään räkyttää isäntieni lieassa, pelata sääntöjen mukaan ja olla kiva! Minunlaiselleni on aina tilausta kun sairas yhteiskunta kaipaa virallista leikkihuumoria!
   Äskeinen ohjelma oli siis "satiirinen" keskustelupaneeli Anaalitappi jossa naurettiin suomalaisille, ja siellä istui myös Mikko "minähän en lähde kulumallakaan" Kuustonen. Mutta nyt. Minulla on pilsnerin- ja siemennesteen hajuisen puvuntakkini taskussa lappu jossa on muutama uusi todella hauska sutkautus!
Nimittäin... Persut ovat läskejä ja tyhmiä!


- Hahah a ha!

- Trump on sadistinen natsimurhaaja!

- AHAH ahhrga AHa hahahh!!!


- Putinin naama on hassu, ja se valtaa euroopan ellemme liity natoon!- PLÄÄRghhUAHAth g HAH AHHA HAHA HAHhh gh hh!!!!!


- Valkoinen iho on paha ja hassun värinen! Ja.. ja.. se haisee pahalta ja hilseilee!

- Mröööh hherhe eheheh!!!!


- Liitytään natoon, ethän halua että puuliiterisi räjähtää kun venäjä hyökkää, sinne menisi piilopullosi ja pornolehtesi!


- HAHAÄÄRGHBÄLÄ YHYy AAHHOO!!


- Joku rasisti kirjoitti facebookissa "neekerit hirteen ne on apinoita", ja sai siitä sakot! Kukahan se apina oikeasti on AAHAH! APINA!! JAHAA!!


- A-HAAAH HAH HAH HAH HAH!!!! AAAAAH AHHA!!


- Vihapuhujat sitäpaitsi syövät viattomia lapsia! HAHA!- AHAH AHHAH EEHEH!
HURRAAAAA HAAAHA HAHArHAH AHaaArrAHAH AH!!!


- Siinä kaikki tällä erää. Minä olen siis Jukka Lindströmin negatiivi ylösalaisin ja peilikuvana, ja seuraavaksi jollakin muulla kanavalla "satiirinen" huumoriohjelma Pusuhaliollaankavereita, jossa keskustellaan ja irvaillaan samoista aiheista mistä minäkin.
Ketään hyvää ihmistä ei loukata, lupaan sen, ja mukana myös leppoisa läski, ja se toinen leppoisa läski, ja kolmaskin jotka kertovat kuorossa ja kaanonissa Suomen seitsemänneksitoista hauskimman pieruvitsin.

Olivatko ne kaikki leppoläskit koomikkoja, kukaan ei tiedä, mutta mukana myös Mikko "yritän esittää että ymmärrän ja olen 'hyvä' niin ne pitävät mut mukana joka ohjelmassa" Kuustonen ja Pirkan Pekan Pirkka Perkan Pikan Pirkan Pekka Petelius joka jostain syystä sai kengän oven väliin nykyajan tv:ssä. Vaikka nauroi neekereille 30 vuotta sitten! Synnit on siis annettu anteeksi.

Hei hei ja nähdään taas noin viikon päästä! Jos olet meidän puolella olet hyvä ihminen! Muista nauraa meille sitä tyhjää tekonaurua sieluttomilla kalansilmilläsi tai muuten et ole meidän kaveri. Olet aivan yksin! Ja et missään nimessä halua olla yksin koska meidänlaisemme ovat läheisriippuvaisia ihmisraunioita jotka haluavat kuulua joukkoon ja olla ihkufantsukivoja toisillemme! Muuten maailmamme ja psyykemme tuhoutuu! Moro!
1 kommentti:

  1. http://ylewatch.blogspot.fi/2017/03/apua-populismi-ylella-taas.html

    VastaaPoista