torstai 12. lokakuuta 2017

Kolmas anonyymi uhkaus


- Huomenta herr Kommandant.. ai, pakkaatte jo tavaroitanne.. tuota, saitte taas uuden nimettömän uhkauksen. Se on jo siis n. kolmas uranne historiassa. Siinä lukee "hyi vittu tiedän kuka olet, ole varovainen"








- Voi herran jeesuksen perseen visvasyylät... Mistä edes aloittaa.. Huvittavaa sinänsä, koska anonyymin blogin kirjoittajan ensimmäinen sääntö on; Vääristä kaikki faktat, puhu kuin ne olisivat totta. Jos olet junakuski, kirjoita että olet konnari, näin pois päin.

Siis hämmästyttävää että kuvitteelliselle hahmolle on löytynyt vastine reaalimaailmassa!

Sääliksi tosin käy sitä piruparkaa joka ehkä joutuu häirinnän kohteeksi.

Kuten eräässä jaksossa totesin; Vain antifasisti voi tosiaankin olla niin tyhmä että luulee siinä liimanimppailun ohella kuvitteellisen piirroshahmon olevan totta, niinkuin vaikka Roger Rabbitin. Kaikki mitä kirjoitan, on savua ja peilejä.

En ole kertonut ainuttakaan vedenpitävää faktaa itsestäni, en ole julkaissut yhtään aitoa/omaa kuvaani... Suuren bluffin mestari on taas saanut idiootin koukkuunsa, jossa ei ollut edes matoa... ...Kala hyppää veneeseen vaikka olit vain huviajelulla ilman virveliä tai haavia, helvetti, jne.. öhh..

Tässä sitä täytyy aivan istua alas koska ihmisen pohjaton tyhmyys käy huimaamaan. Aivan siis oikeasti, fyysinen reaktio toisen aikuisen ihmisen äärettömään yksinkertaisuuteen.
Samalla se on myös loukkaavaa; aivan kuin olisin niin tyhmä että paljastaisin jotain itsestäni. Voit haukkua rasistiksi, voit puhkoa autoni kumit, mutta annas olla jos käyt tyhmäksi väittämään niin silloin tulee stiletistä käsivarteen saatanan vihoviimeinen idiootti.

Seuraavalle anonyymille pelkurisankarille täytyy linkittää tämä puheenvuoroni. Huoh, juu mutta toimistoni on nyt kutakuinkin tyhjä, tulen takaisin kun ehdin. Hyvää jatkoa Üntervampyrkommandant!










- AVE!














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti