sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Poliittisesti Korrekti nauruiltama osa 2


- Jahas, tervetuloa taas näin sankoin joukoin. Ja kiitos vasemmistoliiton ja vihreiden paikallistoimistoille järkkäysavusta ja tuesta! Tätä on odotettu ja tänään pidetään hauskaa! Mutta hyvällä tavalla hauskaa, eihän sitten loukata ketään? Ei likaista huumoria. Me näytämme esimerkkiä sivistymättömille junteille ja isam maam puolustajille kuinka hauskaa pidetään. Pidemmittä puheitta toivotetaan tervetulleeksi illan ensimmäinen esiintyjä; Teuvo.

- Iltaa iltaa, kiva taas nähdä, miten menee? Tänne tullessani kompastuin muuten banaaninkuoreen kuin mykkäelokuvassa ja...

- (shh.. hyst... Teuvo.. loukkaat puhekyvyttömiä ja vegaaneja..)

- ahas, juu, tuota kompastuin tuota.. kirjekuoreen, että missäs ne katusiivoojat ovat laiskotelleet..
 
 - BUUU!!! Se sanoi että postinkantajat ja siivoojat ovat laiskoja ja huolimattomia ja halveksii köyhiä!! Luokkasota!!! TAPPAKAA SE. RASISTI! FASISTI! RASISTI!

 - EI ENHÄN MINÄ!!! EN TARKOITTANUT voi hyvä jumala EII! EI EIiii!!!!



  - KATKAISKAA SEN KAULA! .... ...hyvä. kas niin. Muistutan taas että pidetäänhän esitys kliininä. Tuollainen äärimateriaali ei ole enää huumoria, vaan väkivallalla ja rasismilla mässäilyä. Joohan? Noh, seuraavana meillä on vuorossa Anni! Tervetuloa Anni lavalle!!

- Kiitos.. ääh.. tuota.. kana..?  kana käveli..? kana käveli tien yli..

- OIKEUTTA ELÄIMILLE, LIHANSYÖJÄT JA AUTOILIJAT LINNAAAAAN, TAPPAKAA SE

- ei eI EI EIEIEIEI!!!!! aaAAARRHGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

- KAULA POIKKI!.... ... kiitos, Pertti. On kirves pysynyt terässä sitten viime iltaman? Viiltävän hyvää työtä, heh heh. hyvä. Nyt aivan oikeasti, on olemassa huumoria, ja on olemassa sananvapautta hyväksikäyttävää perseilyä. Täytyykö minun perua ilta tähän paikkaan, ja tätä menoa kolmatta nauruiltamaa ei tule. Nyt. Kuka on seuraavana? ....  Missä Topi on? Topi? lähtikö se äsken?? miksi? jaa. noh, rohkeasti nyt... ...No entä sinäkö Jouko siellä?.. Etkö esiintynyt viime kerrallakin?

- tuota.. krhm köh köh.. minulla on vähän kurkku kipeänä eikä ääni kulje... taidan ottaa pari irish coffeeta tähän väliin... En taida tänään voida esiintyä... anteeksi..

- Voi harmi! Jouko olit loistava viimeeksi! Nyt meillä on käynyt niin että joudumme lopettamaan stand-up osuuden tähän. Voi himputti, tämähän oli vasta käyntiin lähdössä ja oli niin mukavaa! Noh. Jatketaan illan ohjelmaa katsomalla Sadomasohuorat Helvetistä III, jonka jälkeen tavalliseen tapaan orgiat aamuyöhön asti. Jos ei jollakin niitä drinkkilippuja ollut, niin huokeinta ovat hanaolut, ja drinkeistä Verinen Irma ja Hevosen Sperma ovat tarjouksessa. Kiitos!!!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti