torstai 2. marraskuuta 2017

Inkkari


Edellinen artisti oli siis Laila Kinnunen. Seuraavaksi perheen pienimmille Lapsikuoro Satulaulajat, vaiko Satulaulajat Lapsikuoro, kukaan ei tiedä, mutta laulu on nimeltään Intiaanien laulu. Kohta retoriset keppihevoset ja ad hominemit esiin pienokaiset, mutta sitä ennen kerron tarinan näistä vekkuleista villeistä. Tiedättekös missäs päin amerikkaa Detroit sijaitsee?
Aaaivan, siellä raation äärellä pikku Juhana olikin oikeassa sijaintipaikasta; "siellähän se."

Noooo tuhannenkahareksansataanottaneleekytäluvullaniin ohikulkijat kuvailivat Detroitin kaupunkia surulliseksi vanhaksi lääväksi, jonka homehtuneet ja mädäntyneet rakennukset ja mutaiset kadut suorastaan särkivät silmämunia. Kusinen kaupunki täynnä ranskalaisia turkiskauppiaita ja inkkareita tuliliemipullo kourassaan. Rääsyjä ja paskaa joka puolella.

Eräänä päivänä vanha juoppoinkkari tuosta vain PLÄTS heitti ohikulkevaa valkoista miestä mahaan temahilla, tai təmahikanilla; sana tarkoittaa kutakuinkin 'leikata työkalulla', hieman siroa kirvestä muistuttava esine, pikku kuuntelijat.

Valkonaama kaatui kuolleena mutaan, hyh.

Inkkari viskattiin vankilaan odottamaan hirttämistä, siis että kuristetaan kaulasta henki pois köydellä, pienokaiset. Ihan tavallisella köydellä millainen löytyy teiltä kaikilta ihan sieltä kotonta.

Noh, inkkarin heimokaverit eivät tästä yhtään tykänneet, nehän ratsastivat Tetroittiin pelastamaan kamunsa musketein, tamahaacein, sotamaalein, hevosin, sulkapäähinein ja iskuporakoneinkin kera kenties.

NO EIHÄN SIITÄ PASKAAKAAN TULLUT HAHAHAH!

Valkoinen mies oli liian vahva. Mutta inkkarikamut eivät halunneet että hölmö ystävänsä "hirtettäisiin kuin koira", sanojensa mukaan. Koiriakin voi hirttää siis. Se olisi inkkarille pahin mahdollinen nöyryytys. Että hirtetään kuin koira, eikä hirtetä kuin ihminen? En tiedä itsekään mitä lie sekoilleet siellä tuliveden vaikutuksen alaisina. Tulijuomahan on siis sellainen mitä teidän isi juo yhtenään.

Inkkarikamut antoivat vanki-inkkarille inkkarintappavaa inkkarimyrkkyä, jota vangittu nielaisi hirttoaamuna ja näin sankari-inkkari vältti kuolemantuomion, ainakin omasta mielestään.

Mutta me kaikkihan tiedämme että kuolintavalla ei ole väliä, kuolleeksi niistä kaikista muuttuu.


Kerron vielä toisenkin tarinan laulun jälkeen, kopsis kapsis kopsis kapsis raaatsastaa, juoppohullu intiaani tappaamaaaaaan.. tässä siis Intiaanien Laulu.1 kommentti:

  1. On sillä kuolintavalla väliä. Vai muistettaisiinko Hitler samankaltaisena Ilmestyskirjan Petona kuin nyt, jos hän olisikin valinnut tulla tuomituksi kuolemaan ensin Nürnbergissä ja sitten Moskovassa ja hirtetty housut kinttuihin vedettyinä Punaisella torilla?

    VastaaPoista